Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

Τριήμερο πένθος στο ΠΑΣΟΚ και τους απανταχού νεοφιλελέδες μειοδότες της πατρίδας, για την καταδίκη Γεωργίου


 



Έπεσαν τα κοράκια να φάνε τις σάρκες του έθνους για να αποκτήσουν (κι άλλη) αξία στα μάτια των δανειστών. Γιατί η αξία τους είναι στη σήψη και τη διαπλοκή, στην εξαθλίωση ενός λαού. Αυτοί που πούλησαν την Ελλάδα στο όνομα της σχολής του Σικάγο και τη χάρισαν στις Γερμανικές Τράπεζες, τώρα κλαίνε γιατί ένας υπάλληλος των λόμπυ του ολέθρου καταδικάστηκε για κάποιο παράπτωμα. Είναι η δουλειά τους. Σαν τα ζόμπι…

Όμως το έγκλημα της αλλοίωσης των ελλειμμάτων και του ξεπουλήματος της πατρίδας δεν έχει δικαστεί ακόμη από την Ελληνική δικαιοσύνη. Έχει δικαστεί σίγουρα από τον Ελληνικό λαό που έστειλε το ΠΑΣΟΚ οριστικά στο 5% και τον Σαμαρά του δημοψηφίσματος (για πάντα) στο χρονοντούλαπο της κεντροδεξιάς συνείδησης.

Απαντούμε στους ευεργέτες των Γερμανών: τους Αδώνηδες, τους Σκυλακάκηδες, τις Ξαφάδες, τους Πεταλωτήδες που υπερασπίζονται τα εθνικά κακουργήματα των Παπανδρέου, ΣαμαροΒενιζέλου και Μητσοτάκη και όσο η Ελλάδα είναι υποτελής και του Τσίπρα.
ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

Το ΦΩΣ θα νικήσει το σκοτάδι!



«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου