Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017

Ο πρωθυπουργός και ο πολιτικός κοσμος αποχαιρετούν την Αρλέτα



«Αποχαιρετούμε σήμερα μια σπουδαία δημιουργό, έναν υπέροχο άνθρωπο. Τα τραγούδια σου θα μας συντροφεύουν πάντα. Καλό σου ταξίδι, Αρλέτα», έγραψε.... στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το θάνατο της διάσημης τραγουδοποιού.

Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον θάνατο της Αρλέτας εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού κι Αθλητισμού, Λυδίας Κονιόρδου.

«Η Αρλέτα υπήρξε ένας φάρος στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι. Μια καλλιτέχνης μοναδικής τρυφερότητας, μια τραγουδοποιός που άγγιξε το κοινό με τους ευαίσθητους στίχους της και τη ζεστή φωνή της» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά της η κ. Κονιόρδου και σημειώνει:

«Τα τραγούδια της, αλύγιστα στο χρόνο, σήμα κατατεθέν μιας ολόκληρης εποχής, θα μας κρατάνε συντροφιά, ακούραστα, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας. "Τα ήσυχα βράδια..." μας, από δω και στο εξής, δεν θα είναι πια τα ίδια. Καλό ταξίδι. Εκφράζω στους οικείους της τα θερμά μου συλλυπητήρια». ​

Κ. Μητσοτάκης: «Πολλά τα όμορφα τραγούδια της με τα οποία μεγαλώσαμε»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε την Αρλέτα «ανεβάζοντας» το τραγούδι της με τίτλο «Τα ήσυχα βραδιά» στο Twitter.

«Πολλά τα όμορφα τραγούδια της με τα οποία μεγαλώσαμε. Αυτό είναι το πιο αγαπημένο μου. Καλό ταξίδι #Αρλέτα», έγραψε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Συλλυπητήρια του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της Αρλέτας, «της τραγουδοποιού που σφράγισε την εποχή της και συγκίνησε πολλές γενιές με τα τραγούδια και την τόσο χαρακτηριστική ερμηνεία της».

«Η Αρλέτα υπήρξε μια πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα, συνθέτρια, ερμηνεύτρια, ποιήτρια και ζωγράφος, που σφράγισε με την ευαισθησία, το λυρισμό, αλλά και την ανατρεπτικότητά της το ελληνικό τραγούδι. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους της» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Tweet του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μ. Λαζαρίδη

Με ένα tweet ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, αποχαιρέτησε την Αρλέτα που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

«Τραγούδησε για τα παιδιά, τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Kι αν έφυγε για τον γύρο του κόσμου, η #Αρλετα θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο κ. Λαζαρίδης.

ΚΚΕ για τον θάνατο της Αρλέτας

«Σίγησε σήμερα, μια ευαίσθητη φωνή του ελληνικού τραγουδιού, η Αρλέτα, μια σημαντική καλλιτέχνης, η οποία ξεκίνησε με το "νέο κύμα", συνεργάστηκε με κορυφαίους συνθέτες και άφησε το στίγμα της ακόμα και στις νεότερες γενιές.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου