Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017

Κλιμάκιο ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης των σεισμόπληκτων κατοίκων της Κω
Κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη στους πληγέντες από τον σεισμό της Κω θα παράσχει μέσα στον Αύγουστο η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς-Αιγαίου, ανταποκρινόμενη ....στο αίτημα της διοίκησης του ΓΝ-ΚΥ Κω.

Σε ανακοίνωση της, ενημερώνει ότι θα μεταβούν κλιμάκια ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών από νοσοκομεία της αρμοδιότητάς της στο νησί της Κω. Συγκεκριμένα, από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών θα μεταβεί κλιμάκιο τεσσάρων ατόμων για το χρονικό διάστημα από 9/8/2017 έως 14/08/2017. Από το ΓΝΕ Θριάσιο θα μεταβεί κλιμάκιο με κοινωνικούς λειτουργούς για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Η πρώτη από 16/8/2017 έως 31/8/2017 και η δεύτερη για ένα δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Επίσης, από το ΠΓΝ Αττικόν θα μεταβεί κλιμάκιο ψυχολόγων τον Σεπτέμβριο.

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στους ψυχολόγους και τους κοινωνικούς λειτουργούς καθώς και στις διοικήσεις των νοσοκομείων για την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημα της ΥΠΕ για παροχή επιστημονικής υποστήριξης στους πληγέντες.


ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου