Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2017

Εταιρεία δημοσκοπήσεων βγάζει γκάλοπ που δείχνει ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ με Κεντροαριστερά - Ο βρώμικός πόλεμος συνεχίζεται




Συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα ο βρώμικος πόλεμος του κατεστημένου, των ΜΜΕ της διαπλοκής και φυσικά της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.


Όπως μεταδίδει και αποκαλύπτει το altsantiri.gr εταιρεία δημοσκοπήσεων ετοιμάζεται να βγάλει αποτελέσματα τα οποία θα δείχνουν ότι ΣΥΡΙΖΑ και κεντροαριστέρα έχουν περίπου τα ίδια ποσοστά (Διαβάστε ΕΔΩ).

Το βρώμικο παιχνίδι παίζεται εδώ και καιρό: Το κατεστημένο θέλει να επιβάλλει στην κοινή γνώμη την αντίληψη ότι το συνονθύλευμα που θα εκλέξει σε λίγο καιρό ηγεσία και θα συγκροτηθεί ως ενιαίος φορέας της Κεντροαριστεράς αντλεί ψηφοφόρους από την εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Και όλα αυτά για να δικαιολογήσουν τις ανοησίες των ψευτοδημοσκοπήσεων που δημοσιεύουν οι εντελώς απαξιωμένες και αναξιόπιστες εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες δείχνουν τον θίασο του Κυριάκου Μητσοτάκη ικανό να κατακτήσει την αυτοδυναμία.

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι μία. Η κυβέρνηση ανακάμπτει, οι εκλογές θα αργήσουν να διενεργηθούν και όταν γίνουν θα οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε αλλαγή ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου