Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2017

Η ΣΥΝΟΧΗ ΣΥΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΝΟΧΗ


 Δεν έχουν κατανοήσει ακόμα στην Νέα Δημοκρατία, ότι ένα νομοθέτημα ακραίο, όπως αυτό της αλλαγής ταυτότητας φύλου, δεν είναι ένα αστείο πράγμα. Γι' αυτό και δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζουν, για επικοινωνιακούς πάντα λόγους, γιατί ουσιαστικοί δεν υπάρχουν από την ώρα που το νομοσχέδιο πέρασε, έστω και με απώλειες, επειδή κάποιοι δεν το ψήφισαν.


Καταρχάς ο ίδιος ο κος Μητσοτάκης, είχε σε αλλοτινούς χρόνους άλλη γνώμη.

Τώρα υπό την πίεση της ακραίας δεξιάς Γεωργιάδη, ιερείς και διάφορους άλλους, υποχώρησε. Δεκτόν.

Η ερμηνεία όμως σε...ευρύτερο επίπεδο και η "γραμμή" που έδωσε στους παπαγάλους, να πανηγυρίσουν, δεν είχε καμία ουσία.

Και τούτο διότι το νομοσχέδιο αυτό, πλέον νόμος του κράτους, δεν αγγίζει τις ευρύτερες μάζες του ελληνικού λαού, όπως πχ...Το μνημόνιο που από την αρχή έως το τέλος του, είναι δημιούργημα υπερσυντηρητικό, ακραία φιλελεύθερο, βασανιστικό και υποδουλώνει τον Ελληνικό λαό.

Κι όμως το πέρασαν.

Το δεύτερο λάθος νεοδημοκρατών που εκραύγαζαν, για τις...απώλειες του Σύριζα, ήταν το επιχείρημα ότι ο κος Τσίπρας, κυβερνά με...δεξιούς...Δηλαδή; Να φύγουν οι απογοητευμένοι νεοδημοκράτες, από τις επιπολαιότητες και τις πολιτικές επικοινωνιακές γκάφες του ...εξωγήινου Κυριάκου, και να πάνε στον Καμμένο; Τρικυμία εν κρανίω.

Ας σοβαρευθούν στην Νέα Δημοκρατία.

Η πρότασή τους για την αλλαγή φύλου ή μάλλον την επιλογή φύλου, ήταν σοβαρότατη, καταρτισμένη και πολύ ορθή. Ας έμεναν εκεί. Ας ψήφιζαν το νομοσχέδιο επί της αρχής κι ας διαφωνούσαν για το όριο των 15 ετών...Και κυρίως, ας μην χρησιμοποιούσαν ως επιχείρημα, τον φίλο του προέδρου, που του μίλησε εξωγήινος στον....Υμηττό...

Ήμαρτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου