Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2017

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: O ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΛΟΓΟ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ



Ο σουλτάνος Κυριάκος, διέγραψε την Παπακώστα, γιατί θέλει αντιπολίτευση πεζοδρομίου και πολιτικό λόγο Εξαρχείων.

Η βουλευτής, δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να αντιταχθεί στην φθηνή αντιπολίτευση με προσωπικές βολές κατά των πολιτικών αντιπάλων, μέθοδο που ακολουθεί ο γραφικός Άδωνις Γεωργιάδης.
Έως και τις εκλογές, είναι σίγουρο ....ότι πολλοί θα αντιταχθούν στην <σουλτανοποίηση> της Νέας Δημοκρατίας και στην έλλειψη πολιτικού πολιτισμού.
Όπως είναι σιγουρο, ότι θα μείνει παντελώς μόνος ο Μητσοτάκης, καθώς είναι ξεκάθαρο πως οι περισσότεροι των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζουν από τώρα πως είναι κομμένοι, με υποψηφίους στην ίδια περιφέρεια με την δική τους, τσιρακίων του Μητσοτάκη.
Αναμένονται να σκάσουν κι άλλες βόμβες στην Νέα Δημοκρατία, καθώς ένα κομμάτι της βάσης της, οι περίφημοι <γκάγκα> δεξιοί, δεν κατανοούν ότι είναι αδιέξοδος ο δρόμος του Κούλη.

<Ε και τι έγινε που διέγραψε την Παπακώστα:> είναι ήδη η γραμμή που δίνεται από την λαχαναγορά της Πειραιώς...
Δυστυχώς, ο πρώην πρωθυπουργός, Κ.Καραμανλής, δεν κατανόησε εγκαίρως ότι πατριωτική στάση, εθνική αλλά και απαραίτητη θα ήταν η απομάκρυνση ενός νεαρού φιλόδοξου πολιτικού, που δεν έχει δώσει καν το στίγμα του μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία, να βρίσκεται ακόμα στα ποσοστά της εποχής Σαμαρά...
Κρίμα, γιατί η ιστορική παράταξη, βαίνει προς διάλυση... Βαστήξτε το δημοσίευμα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου