Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2017

Βασιλάκη Οικονόμου, ξέρεις κάτι για την τραγωδία στη Δυτική Αττική; kentrodexios

 

Μετά από δεκάδες νεκρούς, μετά από αγνοούμενους , μετά από την καταστροφή σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, οι κύριοι κυρίως του ΠΑΣΟΚ σουλατσάρουν σφυρίζοντας αδιάφορα για τα τραγικά γεγονότα.

Ξεχνούν πως επί ημερών τους καταστράφηκε το περιβάλλον και δόθηκαν άδειες να χτιστούν σπίτια και επιχειρηματικές ελπίδες εκεί που έπρεπε σήμερα, να υπάρχουν ρέματα και δάση.

Το πλέον όμως φαιδρό είναι πως βουλευτές καιροσκόποι που σήμερα έχουν περάσει στην όχθη του Σημιτικού νεοφιλελευθερισμού και έχουν αγκαλιάσει το άρμα του Μητσοτακισμού, γυρνάνε στον τόπο του εγκλήματος με θράσος.

Η ΝΔ δεν έχει ανάγκη τους ΠΑΣόκους του χτες, αυτούς που έστειλε η κοινωνία στο 5%, για να γίνει αυτοδύναμη στη Βουλή. Το αντίθετο, φορτώνεται με τοξικότητα για τις εγκληματικές αμέλειες άλλων.

Οι συνοδοιπόροι του Άκη, του Γιάννου, του Μαντέλη, του Τσουκάτου, οι επαγγελματίες υβριστές του Κώστα Καραμανλή, οι ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστές της χρεοκοπίας της Ελλάδας, τι δουλειά έχουν στο κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή;

Ο Βασιλάκης, ο Άδωνις, η Σπυράκη, ο Θεοδωρικάκος και άλλοι τυχοδιώκτες που αλλάζουν τα κόμματα ως ποδοσφαιριστές τρίτης διαλογής, φέρνουν 5 ψηφοφόρους και διώχνουν χιλιάδες. Αυτές οι παρουσίες εξυπηρετούν μόνο συμφέροντα και όχι την κοινωνία.

Ο Μητσοτάκης έχει τεράστια ευθύνη για τη συρρίκνωση και την αλλοίωση της ταυτότητας του κόμματος (άξιος συνεχιστής του Σαμαρά), που πλέον δεν εκφράζει την κεντροδεξιά και το ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, αλλά τη σχολή του Σικάγο στην πιο άθλια και ανάλγητη μορφή της.

Κύριοι της Πειραιώς, αν θέλετε να κάνετε ένα άλλο κόμμα με άλλη ταυτότητα, με άλλη ιδεολογία, αυτή της Μνημονιακής κουλτούρας και του νεοΠασοκισμού κάντε το, μην ξεφτιλίζετε τον Πυρσό. Διασπάτε και εξοργίζετε την μετριοπαθή και πονεμένη κοινωνία προς όφελος των αριστεροδεξιών ακραίων.

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Υ.Γ.
Ο Βασιλάκης Οικονόμου, θα είναι ένας χαρούμενος πολιτικός στο υπόλοιπο Αττικής και αυριανός υπουργός Υγείας ή Εργασίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου