Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2017

Αθλιότητα Μητσοτάκη με τα ΑΜΕΑ!!! Ενώ τους έκοψε τα επιδόματα ως υπουργός, τώρα τους βγάζει φόρα παρτίδα στο Συνέδριο! Φταίνε και αυτοί (οι λίγοι) που συμμετέχουν!

 amea

Ποτέ ο λαός δεν ήταν άμοιρος των ευθυνών του. Κουτοπόνηροι συνδικαλιστές όπως ο Πασόκος Φουντουλάκης γίνονται ρεντίκολα του Μητσοτάκη!

Διαβάστε το ρεπορτάζ της ντροπής για τη δήθεν ευαισθησία του πορφυρογέννητου Μητσοτάκη με τους ανάπηρους:
Αν και το 11ο Συνέδριο της ΝΔ αποτελεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μεγάλο στοίχημα σε πολιτικό επίπεδο, καθώς στις εργασίες του θα διαμορφωθεί το νέο πολιτικό στίγμα της κεντροδεξιάς παράταξης που θα φανεί στο επόμενο διάστημα αν πείθει τους πολίτες, στόχος του γαλάζιου επιτελείου είναι να κερδηθεί και το παιχνίδι των (πολιτικών) εντυπώσεων. Θέλοντας να δώσει αέρα σύγχρονου ευρωπαϊκού κομματικού σχηματισμού, ο κ. Μητσοτάκης έκανε δεκτή την πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής, να στηθεί κάλπη, για να απαντηθούν απο τους συνέδρους συγκεκριμένα δίλληματα πολιτικής.
Η συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνει το πρωί της Κυριακής και θα είναι μυστική και μέσα από αυτή θα αποφασιστούν οι βασικές πολιτικές θέσεις της ΝΔ. Αίσθηση ωστόσο αναμένεται να προκαλέσουν τα μη κομματικά πρόσωπα που θα πάρουν μέρος και θα μιλήσουν στο Συνέδριο της ΝΔ. Εκτός από τους εκπροσώπους των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου (πλην Χρυσής Αυγής) και τους εισηγητές της ΝΔ, θα μιλήσουν και προσωπικότητες, όπως ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος, ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Επιτροπής Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας και η διεθνώς βραβευμένη αρχιτέκτονας Κατερίνα Κούρκουλα.
Επίσης έκπληξη είναι και ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίμης Δομάζος. Ο πρώην διεθνής Έλληνας παίκτης, θα μιλήσει στο «Κοινωνικό Συνέδριο» που θα τρέχει ταυτόχρονα σε άλλη αίθουσα. Εκεί θα παραγματοποιηθούν 6 παράλληλες εκδηλώσεις αφιερωμένες όλες σε μεγάλα κοινωνικά θέματα. Ανάμεσα στους ομιλητές είναι και το σύνολο των εκπροσώπων των ατόμων με αναπηρία, όπως ο Γιώργος Φουντουλάκης (Πρόεδρος Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής), ο Κωνσταντίνος Σίμψης, (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος), ο Νικόλαος Γιαλλούρης (Πρόεδρος Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών), ο Σταύρος Τσιφλίκης (Πρόεδρος Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος) κ.α.
Στην κεντρική αίθουσα του Συνεδρίου πέραν του κ. Μητσοτάκη, ομιλητές θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΛΚ, Αντόνιο Ιστουρίθ. Παρόντες θα είναι και οι πρώην πρόεδροι του κόμματος Κώστας Καραμανλής και Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η συνεδριακή διαδικασία, που θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου, θα εχει τρεις ενότητες:
α) Υπηρεσίες στον Πολίτη: Από το τέλμα στην ποιότητα,
β) Οικονομία: Από τη μιζέρια στις νέες δουλειές και
γ) Νέα Γενιά: Από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών.
Η ΝΔ τρέχει ήδη ηλεκτρονικά, ερωτηματολόγιο στο οποίο έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα περισσότερα από 13.500 άτομα. Ανάμεσα στα ερωτήματα είναι και αυτό που αφορά στις προσδοκίες των πολιτών από μια κυβέρνηση. Με την ευχέρεια δύο επιλογών, η πλειοψηφία απάντησε ότι περιμένει «να αγνοεί το πολιτικό κόστος» και να «προσαρμόζει καλές ευρωπαϊκές πρακτικές στο πρόγραμμά της.

Και όλα αυτά την ώρα που τα προσυνέδρια ήταν ένα μεγάλο φιάσκο, άλλο ένα!!!
Η παπάτζα των ερωτηματολογίων και των συμμετοχών, δεν έχει προηγούμενο!

Advertisements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου