Σάββατο, Δεκεμβρίου 16, 2017

Είχε βιντεοσκοπήσει τουλάχιστον έξι κοπέλες ο βιαστής της Δάφνης – Αρνήθηκε τις κατηγορίες




Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι το υλικό που βρέθηκε δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων
Στις κάμερες που είχε στο διαμέρισμα του ο 52χρονος, έχουν καταγραφεί τα βασανιστήρια που έκανε στην άτυχη φοιτήτρια...
Σύμφωνα με τον ίδιο, τις κάμερες τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλειά του, κάτι που γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του

Ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης αρνήθηκε ότι έχει σχέση με το παιδικό πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στη συμπληρωματική απολογία του.


Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς «έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους».


Σύμφωνα με πληροφορίες, στις κάμερες που είχε στο διαμέρισμα του ο 52χρονος, έχουν καταγραφεί τα βασανιστήρια που έκανε στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο, οι αρχές την είχαν βρει δεμένη, φιμωμένη και άγρια κακοποιημένη.


Ο 52χρονος φέρεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στις κάμερες είχε καταγράψει τουλάχιστον έξι κοπέλες την ώρα που εκείνες ντύνονταν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις κάμερες τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλειά του, κάτι που γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου