Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2017

Ζυγώνει η ώρα για τη μεγάλη επιστροφή του Κώστα Καραμανλή

 



karamanlis-rigillis-niki.jpg


Ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ποιος προστάτεψε την Ελλάδα, ποιος απειλήθηκε για το συμφέρον του τόπου, ποιος δεν δίστασε να πει την αλήθεια απέναντι στο λαϊκισμό.

Ο κόσμος τώρα γνωρίζει ποιος ζήτησε εθνική συναίνεση για να ξεπεράσει η Ελλάδα μας τις διεθνείς απειλές. Αντί αυτού έλαβε πόλεμο λάσπης και έγινε στόχος πολιτικής και προσωπικής εξόντωσης.
Ο κόσμος έχει καταλάβει πως με το διχασμό δεν προχωράει τίποτα. Η πατρίδα κάθε μέρα και φτωχότερη. Η σήψη και η διαπλοκή έχουν θεριέψει εις βάρος των αδύναμων. Η μικρομεσαία τάξη διαλύεται για τον πλουτισμό της ελίτ που παραμένει προστατευμένη και κάθε μέρα και πιο πλούσια.
Τα Μνημόνια και η εξαθλίωση που επιβλήθηκαν στα λαϊκά στρώματα, για να σωθούν οι Γερμανικές Τράπεζες πρέπει να λάβουν τέλος.
Μόνο η καταλυτική παρουσία του ηγέτη και πατριώτη Κώστα Καραμανλή μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή στην ευημερία και την ομαλή μετάβαση της Ελλάδας σε καθεστώς ομόνοιας και ανάπτυξης.
Κάθε δημόσια παρουσία του είναι εγγύηση για την ενότητα του τόπου, είναι τρόμος για τα άρρωστα συμφέροντα.
Πρόεδρε, σε περιμένει το έθνος, είναι η στιγμή σου!
Υ.Γ.
Πρόεδρε γνωρίζουμε πολύ καλά ότι περιμένεις τις εθνικές εκλογές για να καταγραφεί η δυσαρέσκεια στο πολιτικό σύστημα, γιατί πιστεύεις πως για όλα έχει την ευθύνη ο λαός. Και αυτό είναι το σωστό. Όμως μέχρι τότε, μην αφήνεις την κοινωνία χωρίς τη δική σου παρουσία. Κάθε δημόσια παρέμβασή σου κάνει τους νταβατζήδες και τους μνημονιακούς ολετήρες να σκεφτούν δύο φορές τις αντικοινωνικές πολιτικές τους. Όταν αναλάβεις να βρεις χώρα και όχι σκορποχώρι!

Ο Ρηγιλλάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου