Τετάρτη, Ιανουαρίου 10, 2018

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στη 44χρονη μητέρα – Τα αναπάντητα ερωτήματα




Ο χαμός της γυναίκας έχει συγκλονίσει όλους όσους την γνώριζαν
Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και τα αδέρφια της
Μυστήριο παραμένει ακόμη ο θάνατός της

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης εκατοντάδες είναι αυτοί που λένε το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κατοχής, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα....



Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και τα αδέρφια της, που ακόμα δεν γνωρίζουν τι συνέβη και ο άνθρωπός τους, έφυγε από τη ζωή.


Ο χαμός της γυναίκας έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή και όλους όσους την γνώριζαν. Μια δραστήρια κοπέλα, ένας άνθρωπος ζωντανός με όρεξη για ζωή, μια γυναίκα κοινωνική, πάντα χαμογελαστή και καλοσυνάτη.





Μυστήριο παραμένει ακόμη ο θάνατός της

Παράλληλα, μυστήριο παραμένει ακόμα ο θάνατος της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών.


Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία η 44χρονη βρισκόταν στη ζωή όταν δηλητηριάστηκε, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση δεν βρέθηκε τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο, δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις της κεφαλής και δεν υπήρξε στραγγαλισμός, αφού βρέθηκε ακέραιο το υοειδές οστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου