Δευτέρα, Ιανουαρίου 01, 2018

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ..ΜΙΣΟΚΑΖΑΜIΑΣ ΑΠΟ ΤΟ EXOFITSIO


eXofitsio

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΖΑΜΙΑΣ


Ένας χρόνος ακόμα στο κεφάλι μας. Σαν σφυριά.

Έτσι πάνω σε τεντωμένο σχοινί..

Οραματιζόμαστε πράγματα. Και ταυτιζόμενοι με τον Καζαμία βλέπουμε και ευχόμαστε:...



*Να σταματήσει ο Κυριάκος, να ζητάει εκλογές. Δεν θα γίνουν το 2018. Εκεί κατά τον Οκτώβρη, του νέου έτους, ο Τσίπρας θα οργανώσει μια ωραία γιορτή στο Ζάππειο και θα μιλήσει μπροστά στους προσκεκλημένους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης… για την ευρωπαϊκή ιδέα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το μόνον που απομένει, είναι την επομένη ο Κούλης, να φορέσει ένα κασκόλ Burberry.

*Nα δώσει ο Μητσοτάκης ένα δώρο με την ευκαιρία του νέου έτους, σε όλους τους Έλληνες. Μία …off shore...Παράδεισος να γίνουμε..

*Να σταματήσουν οι Συριζαίοι να μας τα πρήζουν με την ΕΡΤ. Η ΕΡΤ ό,τι και να γίνει, ΕΡΤ θα μείνει. Δηλαδή πάτος…

*Να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβίκωνα, να τους βάλουν φυλακή, μέσα σε ένα κελί όλους μαζί. Κάθε ημέρα, σε άλλη ώρα, αιφνιδιαστικά, να μπαίνουν μέσα οι φύλακες και να τους τα κάνουν όλα λίμπα…Εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα λέγεται.

*Να απελαθούν όλα τα φωτομοντέλα και οι επίδοξες στυλίστριες μόδας, μοδίστρες και μόδιστροι. Να τους στείλουν στην Ρουμανία, μήπως μάθουν από μόδα…

*Να σταματήσει η Ντόρα να στηρίζει δήθεν τον Κυριάκο. Μάταιος κόπος …δεν την πιστεύει κανείς.

*Να σταματήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να δέχεται χωρίς να μιλά τις βολές των συγκροτημάτων τύπου του Μητσοτάκη και των βαστάζων του. Να τους υπενθυμίσει απλώς ότι τους…την έφερε. Κι ότι θα το επαναλάβει στο μέλλον…Δεν.. θα το καταλάβουν τώρα…Στο μέλλον…

*Να πάψει ο Κ. Καραμανλής να σιωπά… (τον επόμενο χρόνο πάλι την ίδια ευχή θα κάνουμε)

*Να αρχίζουν οι εναπομείναντες που στηρίζουν τον γραφικό Μητσοτάκη, να διαβάζουν. Για να διαπιστώσουν ότι τραβάει την παράταξη κατευθείαν στον τοίχο. Να μην τυφλώνονται από το μίσος τους εναντίον του Σύριζα. Χρειάζεται τακτική και πρόγραμμα και κυρίως ικανός ηγέτης. Και ο έρμος ο Κυριάκος δεν το'χει…

*Να σταματήσουν οι διάφοροι γραφικοί όπως η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, Λαφαζάνης και λοιποί συγγενείς  να γράφουν ιστορία. Δεν ασχολείται κανείς μαζί τους…Oύτε ο ιστορικός.

*Να σταματήσουμε όλοι να μιλάμε για την δικαίωση του Κ.Καραμανλή, για το Βατοπέδι τις παρακολουθήσεις, τον σχεδιασμό για την δολοφονία του, τα ομόλογα κλπ κλπ. Δεν έχει σημασία να τα λέμε. Πρέπει κάποτε να το πει ο ίδιος….

*Να μας πει ο Κυριάκος ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας, για το Σκοπιανό. Ξεκάθαρα. Μην εκμεταλλεύεται μικροκομματικά, ένα εθνικό ζήτημα. Κι έπειτα, αφού το ξεστομίσει, να κατηγορήσει την κυβέρνηση για ό,τι γουστάρει. Έτσι είναι η πολιτική μαγκιά. Δεν κρύβεται από πίσω από τις διαφωνίες μιας συγκυβέρνησης.

Ή….Ας παίξει για λίγο το παιγνίδι της δικής του συγκυβέρνησης κι ας ρωτήσει…. την Φώφη ποια είναι η γνώμη της για την ονομασία των Σκοπίων…Λέμε τώρα…

*Nα μην βάζει κάθε τρεις και λίγο τις σειρήνες του πενταγώνου ο Καμμένος να σκούζουν και ξυπνά το Νέο Ψυχικό, του Παπάγου και των Ελληνορώσων, γιατί φοβάται τον …Ρουβίκωνα…Άσε που κάθε τρεις και λίγοβαράνε οι σειρήνες και θα την πάθουμε σαν το …λύκος στα πρόβατα.

*Μην ψάχνει ο Κυριάκος για το ποιοι είναι Καραμανλικοί. Όλοι είναι. Αν γίνει <ντου>θα μείνει μόνος…Άντε ίσως να του μείνει ο Άδωνις…κάτι βιβλία αρχαίων και ένα …νανογιλέκο.

*Χρυσοχοΐδης, Λοβέρδος, Βενιζέλος, Σημίτης,  Γιωργάκης κλπ …Σας λένε τίποτα; Ούτε σε εμάς…Γιατί δεν μιλάνε μεταξύ τους. Σαν συνεδρία θα είναι…

Θα βγούμε τον νέο χρόνο από το μνημόνιο. Τι να το κάνεις όμως; Σκληρή ζωή…Μόλις συνηθίσεις κάτι στο…παίρνουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου