Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Δημήτρης Σούλτας: Εμβολισμοί και εμβολιασμοί





*** Η βουλευτής της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως είπε ότι το ελληνικό πλοίο… εμβολιάστηκε στα Ίμια από τουρκικό. Μάλλον ξεκίνησαν βιολογικό πόλεμο οι Τούρκοι και μόνο η διορατική βουλευτής το πήρε χαμπάρι.

*** Σε 10 κάλπες θα ψηφίσουν τελικά οι βουλευτές για την προανακριτική της υπόθεσης Novartis. Η Ν.Δ. δεν το δέχεται και θέλει μία. Ίσως αν παιζόταν επί 48 ώρες μια ωραία κολοκυθιά με τις κάλπες να παίρναμε και εμείς απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουμε για την υπόθεση....

*** Εισφορές στον ΕΦΚΑ επιβαρύνονται πλέον οι άστεγοι- πωλητές της «Σχεδίας» προφανώς γιατί το ‘άστεγος» θεωρείται επάγγελμα και είναι γνωστό ότι απ’ αυτό το «επάγγελμα» δημκουργήθηκε η μαύρη τρύπα στο Ασφαλιστικό.


*** Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι πάμπτωχος, σύμφωνα με δήλωση του ίδιου. Καιρός είναι να γίνει ένας τηλεμαραθώνιος για τους άπορους ανθρώπους της τηλεόρασης και του εκδοτικού χώρου που δοκιμάζονται.

*** Ο Ερντογάν ζήτησε από τα social media την απόσυρση φωτο- γραφήματος του Έλληνα Jo-Di. Έχει φυλακίσει τους πάντες στην Τουρκία και τώρα θα αρχίσει τις διώξεις και στη γειτονιά του. Τη δυτική γειτονιά, γιατί την ανατολική γειτονιά έχει αδυναμία να την βομβαρδίζει.

*** Οι δανειστές μπλόκαραν την επόμενη δόση γιατί δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα η απόφαση του ΣτΕ για το Ελληνικό. Να δεις που για να βγούμε από τα μνημόνια θα μας βάλουν όλους να διαγωνιστούμε στην καλλιγραφία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου