Αφορμή στάθηκε ο χαρακτηρισμός «τσόγλανος» του εν λόγω δημοσιογράφου (BINTEO)

«Άστραψε και βρόντηξε» ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά του δημοσιογράφου Παύλου Τσίμα, ο οποίος τον αποκάλεσε «τσόγλανο» σχολιάζοντας τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Βουλής για τη σύσταση Προανακριτικής για το σκάνδαλο της Novartis....

Αναλυτικότερα, ο κ. Πολάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξήγησε ότι στη χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας χαμογέλασε την ώρα που ο Παναγιώτης Πικραμμένος αναφερόταν στις δραματικές ελλείψεις βασικών υλικών στα νοσοκομεία επί ημερών του, διότι, όπως είπε, θυμήθηκε «τις δηλώσεις στελεχών της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης πως τότε όλα ήταν άριστα και τα κατέστρεψε ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ».


Στη συνέχεια της ανάρτησής του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον Παύλο Τσίμα, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως «τσόγλανο» με αφορμή το παραπάνω περιστατικό. «Πρώην αρθρογράφε του Ριζοσπάστη και νυν πληρωμένο μικρόφωνο του ΣΚΑΪ Παύλο Τσίμα, τελικώς η τέχνη -ακόμα και του δρόμου -αποτυπώνει καλύτερα την πραγματικότητα από τα λόγια», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισυνάπτοντας μια φωτογραφία με σύνθημα σε τοίχο κατά του εν λόγω δημοσιογράφου.

Το ηχητικό απόσπασμα από τα όσα είπε ο δημοσιογράφος:
Η ανάρτηση – απάντηση του Παύλου Πολάκη: