Σάββατο, Φεβρουαρίου 24, 2018

Δημήτρης Σούλτας: Σφαγείς και οπλαρχηγοί





*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης “υποσχέθηκε” στην κυβέρνηση ότι “θα τους σφάξει όλους”, ενώ είπε και ότι ο Τσίπρας τα έχει πάρει και κανείς δεν θα του γλυτώσει. Λογικά στην προανακριτική επιτροπή θα εμφανιστεί με αλυσοπρίονο και θα γίνει μακελειό...


*** Το ΣτΕ αποφάσισε ότι το έργο στο Ελληνικό μπορεί να ξεκινήσει και μπορούν να χτιστούν και ψηλά κτίρια. Άλλωστε αν είχε από κάτι ανάγκη το παραλιακό μέτωπο της Αττικής ήταν οι ουρανοξύστες.

*** Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απεφάνθη ότι είναι απολύτως νόμιμο να απολύονται στο πλαίσιο ομαδικών απολύσεων και έγκυες γυναίκες. Μισές δουλειές. Κανονικά όταν γεννήσουν το παιδί πρέπει να το παραδίδουν στην επιχείρηση, για να μάθει πόσο ευεργετική είναι για τον άνθρωπο η άμισθη εργασία.


*** Μετά την προκλητική στάση της Τουρκίας που είχε ως αποτέλεσμα να αποσυρθεί το ιταλικό γεωτρύπανο, η γείτων αναμένεται να κλιμακώσει ζητώντας να εξαφανιστούν όλα τα τιρμπουσόν από την ελεύθερη Κύπρο.

*** Ο Τραμπ θα δώσει όπλα στους δασκάλους , ώστε να αντιμετωπιστούν τα αιματηρά περιστατικά στα σχολεία της χώρας. Μπορεί να δώσει επίσης και πυρηνικά στους διευθυντές των σχολείων, ώστε να είναι βέβαιο ότι δεν θα μείνει ούτε τρίχα μετά από ανάλογο περιστατικό.

*** Επιστήμονες απ’ όλον τον κόσμο προσπαθούν εδώ και μέρες να λύσουν αυτό που έχουν ονομάσει “Ελληνικό παράδοξο”, το φαινόμενο δηλαδή όλοι οι υπουργοί Υγείας να δηλώνουν επί των ημερών τους μειώθηκε θεαματικά η φαρμακευτική δαπάνη κι αυτή να έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ αύξησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου