Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2018

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ(ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)




 Πώς σας πέρασε απ΄το φτωχό σας το μυαλό, ότι ο Πυρήνας του Κώστα Καραμανλή θα διστάσει να αγγίξει την οποιαδήποτε λάσπη που θα τολμήσει κάποιος να ρίξει προς τον μεγάλο ηγέτη;

Απ΄το πρωί κάποιοι, με αφορμή τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στην Τούμπα, θυμήθηκαν πως ο Κώστας Καραμανλής παραβρέθηκε στον γάμο του γιου του Ιβάν Σαββίδη, ανεβάζοντας μάλιστα και μία φωτογραφία που τον δείχνει ανάμεσα στους Σαββίδη και Μελισσανίδη και γράφοντας για άλλη μία φορά τις γνωστές χυδαιότητες.

Επειδή το υλικό που βρίσκεται υπό την κατοχή τους απ΄τη συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι φτωχό (όπως το μυαλό τους), τους προτρέπουμε να απευθυνθούν σε μας, που διαθέτουμε πλούσιο αρχείο φωτογραφιών του προέδρου, ώστε να τους δώσουμε κι άλλες φωτογραφίες απ΄τη συγκεκριμένη εκδήλωση.


Εκεί που δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, είναι στο να τους δώσουμε μυαλό για να σκέφτονται.

Γιατί αν είχαν τη στοιχειώδη λογική, θα ήταν σε θέση να αντιληφθούν πως το γεγονός και μόνο ότι ο Καραμανλής δίνει άφοβα το παρών - όπου κληθεί βεβαίως- σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, είναι στα υπέρ του.
Και αυτό διότι, όπου κι αν πήγε, σε όποια εκδήλωση, πήγε ως πολιτικός ηγέτης και την τίμησε.
Όχι ως ο υποτακτικός, ως ο εντολοδόχος, ή ως το τσιράκι του επιχειρηματία που τη διοργάνωνε.

Ο Καραμανλής δεν έδωσε ποτέ το δικαίωμα να δημιουργηθεί η παραμικρή σκιά, περί κρυφών δοσοληψιών και αμοιβαίων σχέσεων υπό την έννοια του δούναι και λαβείν.
Και γι΄αυτό μπορούσε και πήγαινε παντού, χωρίς να υπάρχει καμία υπόνοια.

Αυτό, όσο κι αν πονάει, μόνο ο Κώστας Καραμανλής το έχει πετύχει.
Και είναι προς τιμήν του.

Άλλη μία ιδιαιτερότητα, άλλη μία διαφορετικότητα, άλλο ένα στοιχείο από τα πολλά που τον κάνουν και δεν είναι όμοιος με τους άλλους.

Αυτός είναι ο Κώστας Καραμανλής.
Αυτός είναι ο μεγάλος ηγέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου