Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2018

Μέγας είσαι Κύριε που δημιούργησες την Gabriella Lenzi (VIDEO)




Αλεγρία, σάμπα και φανταστικό instagram made in Brazil.

Το συνεχές ποστάρισμα στα social media είναι μια επίπονη δουλειά που απαιτεί μεγάλη αφοσίωση -και όταν γίνει σωστά μπορεί να φέρει μεγάλα αποτελέσματα στον χρήστη/χρήστρια.

Απλά κάποιες κοπέλες το κάνουν περισσότερο επαγγελματικά από άλλες. Όπως η πανέμορφη Βραζιλιάνα ....Gabriella Lenzi που έχει τα θάρρος να κουβαλάει 1,5 εκ followers αλλά εκείνη να μην ακολουθεί κανέναν στο Instagram. Τόσο swag το κορίτσι.

Κι όμως το βάρος δεν πέφτει στους γλουτούς

Προφανώς όταν αναφερόμαστε σε γυναικεία ομορφιά και Βραζιλία, το μυαλό πηγαίνει στους ολοστρόγγυλους γλουτούς, χτισμένους με πολύ κόπο και ιδρώτα σε κάποια παραλία της Κόπα Καμπάνα.

Φυσικά αν και η Gabriella δεν υστερεί σε αυτόν τον τομέα, το δυνατό της σημείο είναι άλλο: το άπειρο νοτιοαμερικάνικο ταμπεραμέντο που κουβαλάει στο πρόσωπο και το κορμί της.

Ας ξεκινήσουμε με ένα βίντεο


Το ότι ανήκει στην κατηγορία των (πρώην) Wag, αφού υπήρξε ζευγάρι με τον Neymar, ίσως της έχει δώσει κάποιους εξτρά πόντους δημοτικότητας, όμως είναι κρίμα να στεκόμαστε εκεί.

Όταν έχει τόσα μα τόσα χαρίσματα που εκθέτει με ωραίο και τόσο όσο πρέπει προκλητικό τρόπο στον φακό. Με λίγα λόγια, άσε τις σκέψεις και φρόντισε να την απολαύσεις (στο instagram).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου