Σάββατο, Μαρτίου 24, 2018

Επίθεση με βαριοπούλες στον Νάσο Γουμενίδη! (video)





Τον αιφνιδίασαν σε φανάρι της Κηφισίας. Τραυματίστηκε ο δημοσιογράφος


Θύμα επίθεσης έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης από αγνώστους που επιτέθηκαν με βαριοπούλες στο αυτοκίνητό του, την ώρα που βρισκόταν μέσα και οδηγούσε...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα μηχανάκι με δύο άτομα σταμάτησε δίπλα του με ένα σφυρί και χτύπησε τον δημοσιογράφο ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στο ρεύμα της Κηφισίας.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και εξήγησε ακριβώς τι έχει συμβεί. Ο δημοσιογράφος φαίνεται χτυπημένος στο χέρι ενώ το παράθυρο του αυτοκινήτου του έσπασε τελείως και τα γυαλιά ήταν αυτά που τον τραυμάτισαν.

Δείτε το βίντεο





Επίθεση με βαριοπούλες δέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Νάσος Γουμενίδης, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από το Epsilon. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε ολοκληρώσει την παρουσία του στα Αποκαλυπτικά και βρισκόταν στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, όταν του επιτέθηκαν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Νάσος Γουμενίδης στα Αποκαλυπτικά, βρισκόταν σταματημένος στο φανάρι όταν σταμάτησε δίπλα του μια μηχανή και ο ένας από τους δύο επιβάτες κατέβηκε και με ένα σφυρί έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου. Ο δράστης τραυμάτισε τον δημοσιογράφο χτυπώντας τον στο χέρι με τη βαριοπούλα.

Δείτε τις φωτογραφίες και όσα είπε ο δημοσιογράφος στα Αποκαλυπτικά:




Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- ε


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/lifestyle/thyma-epithesis-o-nasos-goymenidis-video/#ixzz5AgNLkibL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου