Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik ο δράστης ενεργοποίησε έναν εκρηκτικό μηχανισμό και αυτοκτόνησε για να μην συλληφθεί.
Μόλις χθες ένα από τα πακέτα – βόμβες που έστελνε ο βομβιστής του Τέξας εξερράγη τραυματίζοντας μια γυναίκα, υπάλληλο της εταιρείας μεταφορών FedEx.

Η προσπάθεια αποστολής δέματος – βόμβα μέσω FedEx ήταν, όπως όλα δείχνουν αυτή που έδωσε στις αρχές την άκρη του νήματος για να φτάσουν ως τον δράστη. Οι κάμερες τον κατέγραψαν την ώρα της αποστολής του δέματος και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν.
Το χρονικό των βομβιστικών επιθέσεων
Η πρώτη βόμβα εξερράγη στις 2 Μάρτιου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί στο σπίτι του ο Άντονι Στέφαν Χάουζ, 29 ετών. Δύο ακόμη βόμβες εξερράγησαν δέκα ημέρες αργότερα και συνδέονταν με την πρώτη.
Ο 17χρονος Ντρέιλεν Ουίλιαμ Μέισον σκοτώθηκε στις 12 Μαρτίου όταν μετέφερε το πακέτο βόμβα μέσα στο σπίτι του. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά και η μητέρα του.
Λίγες ώρες αργότερα μια 75χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική τραυματίστηκε από ένα άλλο πακέτο βόμβα. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το πακέτο αυτό ίσως να προοριζόταν για κάποιον άλλο.
Ο πρόεδρος της τοπικής Εθνικής Ένωσης για την Πρόοδο των Έγχρωμων (NAACP) Νέλσον Λίντερν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι οι δύο νεκροί είχαν σχέση με σημαντικές οικογένειες της αφροαμερικανικής κοινότητας και την ίδια εκκλησία μεθοδιστών.