Τετάρτη, Απριλίου 25, 2018

Η Μεγαλύτερη ΣΚΕΥΩΡΙΑ είναι το Βατοπέδι που έστησαν στα υπόγεια της διαπλοκής κι όχι η #NOVARTIS του FBI netakias.com






netakias

Πόρισμα ντροπής που θυμίζει εποχές Βενιζέλου που απαιτούσε να ζητήσουμε και συγγνώμη από τον Ακη Τσοχατζοπουλο κάνοντας το παν για να μην πάει η υποθεση του στα δικαστήρια και αμέσως μετά να σκάσει, μέσα από τα υπόγεια του Σημίτη, του Σαμαρά και της ομάδας των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, όπως αυτό που εργαζόταν η Μαρία Σπυράκη, η πραγματική σκευωρία, η στημένη υποθεση του Βατοπεδίου κατά του Κώστα Καραμανλή με δύο νεκρούς, που τελικά αθωώθηκαν!


Η Νεα Δημοκρατία, αυτή των ακροδεξίων και των σημιτανθρώπων έχει πάρει την θέση του ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Τσουκάτου, του Παπακωνσταντίνου, του Χριστοφοράκου και αντί να ζητάει δικαιοσύνη αυτή την φορά, όπως ζητούσε για τον Ακη, υποθάλπει τους κατηγορούμενους και αποκαλει σκευωρία μια υπόθεση που θα πάει στην Δικαιοσύνη!

Γράφει το πόρισμα της ΝΔ: «Η σκευωρία έχει αποκαλυφθεί, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, το σχέδιο έχει ήδη καταρρεύσει και αποκαλύψει το απεχθές πρόσωπο της συκοφαντίας, της συνωμοσίας και της σπίλωσης που χαρακτηρίζει την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ».

Εχει μαζέψει τόσους χουντικούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης που δεν εμπιστεύεται την δικαιοσύνη.

Η Δικαιοσύνη κύριοι νοσταλγοί του Παττακού τιμώρησε τον Ακη γιατί είναι τυφλή και η ίδια δικαιοσύνη αθώωσε όλους στην πραγματική σκευωρία του Βατοπεδίου γιατι ήταν όλοι αθώοι και το ίδιο θα κάνει με τους κατηγορούμενους της υπόθεσης Novartis. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν κι οι αθώοι θα αθωωθούν

Οι αθώοι λοιπόν δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν.

Αλλά όπως καταλαβαίνουμε διαβάζοντας το πόρισμα της Νέας Δημοκρατίας, κάποιοι έχουν κάθε λόγο να φοβούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου