Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

Ο Παπαδημητρίου αισθάνεται αδικημένος από το ΔΝΤ… στην τοποθεσία ΣΚΑΪ (BINTEO)




Άνοιξε πέτρα για να μπω, χάνω το ΔΝΤ που αγαπώ

«Μαύρες» ώρες φαίνεται ότι περνάει τελευταία ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος μάλλον θυμίζει περισσότερο χωρισμένο και ολίγον… απατημένο σύντροφο, παρά αμερόληπτο δημοσιογράφο που σχολιάζει την επικαιρότητα.

Δεν μπορεί να του το συγχωρέσει λοιπόν του ΔΝΤ, αλλά και του ΣΕΒ ότι έκαναν πίσω στο ζήτημα των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να κερδίζει ένα από τα πιο βασικά της αιτήματα, αυτό των συλλογικών διαπραγματεύσεων.

Η συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους Θεσμούς για το αναπτυξιακό, το οποίο ανοίγει τον δρόμο τόσο για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας όσο και για την αύξηση του κατώτατου μισθού μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, είναι κάτι που δεν μπορεί να «χωνέψει» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είπε όλο παράπονο: Είχα πει «κράτα γερά, ΔΝΤ». Δεν κράτησε όμως. Και τώρα η κυβέρνηση πήρε κάτι που το ήθελε πάρα πολύ και πολιτικά θα της είναι -ελπίζει τουλάχιστον- εξαιρετικά χρήσιμο, στα εργασιακά ζητήματα.






Υ.Γ. Μπάμπη κράτα γερά!



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-papadimitrioy-aisthanetai-adikimenos-apo-to-dnt-stin-topothesia-skai/#ixzz5GDQYixO1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου