Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Συνέρχεται ο επιζών της τραγωδίας με το σκάφος – Δεν γνωρίζει ότι σκοτώθηκαν οι φίλοι του





Ξεπερνάει, όπως όλα δείχνουν, τον κίνδυνο ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας με το σκάφος που συγκλόνισε τα Χανιά και είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα....

Η κατάσταση της υγείας του μοναδικού που επέζησε εξελίσσεται ικανοποιητικά, γεγονός που σκορπά αισιοδοξία στο ιατρικό προσωπικό και βέβαια στην οικογένεια του. «Ο άνθρωπος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μας και σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο, όμως η κατάσταση της υγείας του βαίνει καλώς», τόνισε η Διευθύντρια ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων κ. Μπαρδάτσου.

Μόλις βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση της υγείας τους αναμένεται να ενημερωθεί για το τραγικό περιστατικό και να ρίξει φως στα αίτια που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση του σκάφους στα βράχια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι τέσσερις φίλοι είχαν πάει με ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στην Αγία Ρουμέλη και το βράδυ , μετά από μια στάση στην παραλία Μάρμαρα, κατά την επιστροφή τους στο Λουτρό,περίπου στην 1:30 πμ από άγνωστη αιτία, το σκάφος με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε σε βράχια στην περιοχή του Φοίνικα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή, το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και για άγνωστο λόγο έπεσε στα βράχια.

Από τα συντρίμμια του σκάφους και από τα βράχια ανασύρθηκαν νεκροί, οι Σ. και Κ. Κ., δύο αδέλφια 32 και 33 ετών γνωστοί οδοντίατροι καθώς και ο Μ. Τ. 35 ετών ιδιοκτήτης club στα Χανιά.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/synerchetai-o-epizon-tis-tragodias-me-to-skafos-den-gnorizei-oti-skotothikan-oi-filoi-toy/#ixzz5GPVycUda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου