Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Ο μπίζνεσμαν Μπουτάρης που «χέστηκε εάν ο Κεμάλ σκότωσε Έλληνες ή όχι», και οι τραμπούκοι που θυματοποιήσαν τον θύτη. olympiada


ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΣΕΤΗΣ.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΙΜΒΡΟ.

Ο κύριος Μπουτάρης δήλωνε ότι δεν είναι πολιτικός αλλά μπίζνεσμαν και ...
χέστηκε εάν ο Κεμάλ σκότωσε έλληνες ή όχι. Χθες όμως, ως κοινός πολιτικάντης μιας και πλησιάζουν οι εκλογές, πήγε να δώσει το παρών στις εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Πόντου.


Εξοργιστικό; Βέβαια. Διότι δεν μπορείς να παριστάνεις τον μπίζνεσμαν, να χέζεσαι για τις σφαγές και τις γενοκτονίες και από την άλλη να πηγαίνεις να παριστάνεις τον συγκλονισμένο για να μαζέψεις ψήφους στις επερχόμενες εκλογές.


Ποια λοιπόν θα ήταν η ορθή αντίδραση των διοργανωτών, ορθή απέναντι στην ιστορία, στην ιστορική μνήμη και απέναντι σε ένα πολιτικάντη αισχίστου είδους; Μα φυσικά να βγει ένας εκ των διοργανωτών στο βήμα και να κατακεραυνώσει τον Μπουτάρη για την υποκρισία του. Και στην συνέχεια να αγνοήσουν κυριολεκτικά την ύπαρξη του. Και σήμερα οι διοργανωτές να έχουν στείλει και ένα δελτίο τύπου που να καταδικάζουν την υποκρισία του.


Αυτή θα ήταν η μέγιστη τιμωρία και η δίκαιη συμπεριφορά απέναντι σε έναν υποκριτή πολιτικάντη.


Αντ’ αυτού, μία χούφτα τραμπούκοι, ανεγκέφαλοι αλλά πιθανώς και προβοκάτορες, θεώρησαν πρέπον να κάνουν το ανδραγάθημα και να επιτεθούν σε έναν ετοιμόρροπο ηλικιωμένο. Και να μεταμορφώσουν κάποιον που χέστηκε για τους θύτες, σε θύμα. Και φυσικά με την ηλιθιότητα ή τον δόλο τους, να του εξασφαλίσουν και ψήφους στις επόμενες εκλογές.


Και από αυτούς δεν ακούσαμε μία κουβέντα κατά του Μητσοτάκη που ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός μαζί με τον Κουτσούμπα που δεν έβγαλαν προσωπικές ανακοινώσεις για την ημέρα μνήμης. Ούτε φυσικά ένα σχόλιο για την ιστορική αθλιότητα Μητσοτάκη να χαρακτηρίσει την Ίμβρο ως μοντέλο ειρηνικής συμβίωσης ελλήνων και τούρκων!


Διότι οι έλληνες οφείλουν να μάχονται είτε στα παιδιά μάχης, εκεί που έχουν διαπρέψει ιστορικά, είτε στον διπλωματικό στίβο στέλνοντας τους κατάλληλους για να διαπραγματευτούν και να διεκδικήσουν. Όχι σε υπαίθρια ρινγκ ως ανεγκέφαλοι. Διότι σε τέτοια ring έσφαζαν οι τσέτες του προγόνους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου