Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Δολοφονικό χτύπημα στο πάρκο Δαβάκη – Επιτέθηκαν σε φύλακα πισώπλατα με καρέκλα (εικόνες – video)




Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα. Νεαροί επιτέθηκαν με μία καρέκλα εναντίον του φύλακα του πάρκου με μία καρέκλα και του «άνοιξαν» το κεφάλι.....

Το ρολόι έδειχνε 22:30 το βράδυ όταν φύλακας ζήτησε από τους επισκέπτες στο πάρκο να αποχωρήσουν προκειμένου να κλειδώσει. Όμως, όπως υποστηρίζει ο φύλακας, που είναι πατέρας ενός 7χρονου παιδιού, κάποιοι φαίνεται πως δεν ήθελαν να φύγουν. Ο ίδιος τους χαρακτηρίζει: «παιδιά που όλοι γνωρίζουν πως δεν είναι πολύ εντάξει στον χώρο αυτό».

Ακόμα, τους ζήτησε να φύγουν τον πλησίασαν από πίσω και τον χτύπησαν με μία καρέκλα στο κεφάλι. Το θύμα γέμισε αίματα καθώς το τραύμα αποδείχτηκε αρκετά σοβαρό.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που επιτέθηκαν στον φύλακα σκόρπισαν στην γύρω περιοχή.

Επί τόπου έσπευσαν αμέσως 2 αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Μέχρι να έλθει το ασθενοφόρο θαμώνες αλλά και ο ιδιοκτήτης παρακείμενου καφέ του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κρατικό Νικαίας όπου εκεί χρειάσθηκε να κάνει περίπου 10 ράμματα.

Γλίτωσε το μοιραίο για λίγα εκατοστά

Το χτύπημα στο κεφάλι του φύλακα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, αλλά γλίτωσε για λίγα χιλιοστά. Πριν από μερικά χρόνια είχε σοβαρό εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για αρκετό καιρό και να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή εγχείρηση ώστε να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κρανίο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, εάν το χτύπημα ήταν λίγα εκατοστά δεξιότερα τώρα ο φύλακας θα ήταν νεκρός.








Πηγή: Kallitheaonline.gr



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/dolofoniko-chtypima-sto-parko-davaki-epitethikan-se-fylaka-pisoplata-me-karekla-eikones-video/#ixzz5GMGN5rel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου