Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με ομαδική παραίτηση βουλευτών προκαλεί εκλογές ο Μητσοτάκης! olympiada



ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Αποκαλύπτουμε το σχέδιο για την πρόκληση πρόωρων εκλογών εντός των επόμενων εβδομάδων. Σύμφωνα με αυτό, οι βουλευτές από τις τέσσερις μεγάλες περιφέρειες, Α και Β Θεσσαλονίκης, Α και Β Αθήνας θα παραιτηθούν


ομαδικά, το ίδιο θα πράξουν και οι αναπληρωματικοί τους. Με αυτόν τον τρόπο συνταγματικά προκαλούνται αναπληρωματικές εκλογές στις μεγάλες περιφέρειες, υλοποιείται δηλαδή αυτό που εξαγγέλει ο Μητσοτάκης. Και να διευκρινίσουμε ότι συνταγματικά, η άρση υποχρέωσης αναπλήρωσης του βουλευτή ισχύει μόνο για το τελευταίο έτος της περιόδου. Το οποίο φυσικά ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Άρα η κίνηση πρέπει να γίνει μέσα στο καλοκαίρι, όπως μάλιστα συγκεκριμένοι κύκλοι πιέζουν τον Μητσοτάκη για να προκαλέσει πρόωρες εκλογές.
Σε αυτό το κλίμα – και για να καταλάβετε πόσο μαϊμού είναι οι δημοσκοπήσεις – η Πειραιώς έχει παραγγείλει ειδική δημοσκόπηση στις τέσσερις μεγάλες περιφέρειες ακριβώς γι’ αυτό το λόγο! Διότι φυσικά δεν θα κάνουν τέτοια κίνηση επαφιομενοι στις μαϊμού δημοσκοπήσεις που παραγγέλνει ο Θεοδωρικάκος. Από αυτά τα αποτελέσματα θα κριθεί και ο χρόνος του εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου