Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2018

Μαξίμου σε Μητσοτάκη για τις εκλογές πριν τη ΔΕΘ: «Μην κάθεσαι στον ήλιο»





Με ειρωνεία απάντησε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και στην πρόταση του για πρόωρες εκλογές πριν τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Μέγαρο Μαξίμου.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε νωρίτερα προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα... να κάνει εκλογές πριν τη ΔΕΘ ώστε να «γλιτώσει» την άνοδο στη Βόρεια Ελλάδα, προβλέποντας νέες αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η ειρωνική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση πηγών του Μαξίμου.

«Κίνδυνος θερμοπληξίας…»

Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ανέφεραν:

«Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας.

Επειδή όμως πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας, θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου