Σάββατο, Ιουλίου 21, 2018

Και όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι – «Βούλιαξε» το λιμάνι του Πειραιά (εικόνες)





Στιγμές χαλάρωσης σε καλοκαιρινούς προορισμούς αναζητούν σιγά σιγά οι Αθηναίοι που αποχωρούν μαζικά από το «κλεινόν άστυ», καθώς βρισκόμαστε ήδη στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου....

Αυξημένη ήταν η κίνηση από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι του Πειραιά όπως επίσης και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η πληρότητα των πλοίων για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη ξεπερνά το 90%. Την ίδια ώρα, η κίνηση στις εθνικές οδούς παραμένει ομαλή.



Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά

Ουρές δεκάδων μέτρων σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με εκατοντάδες εκδρομείς να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να επιβιβαστούν στο πλοίο που θα τους μεταφέρει στον προορισμό τους.

Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά, 28 πλοία, με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Εξίσου μεγάλη ήταν και η κίνηση στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.



Μεγάλη κίνηση και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αντίστοιχη εικόνα παρουσιάζει και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς αρκετοί επέλεξαν το αεροπλάνο για να μεταβούν στον προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών.



















Φωτογραφίες: SOOC, Eurokinissi



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/kai-opoy-fygei-fygei-oi-athinaioi-voyliaxe-to-limani-toy-peiraia-eikones/#ixzz5LpYrKJPY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου