Τετάρτη, Ιουλίου 18, 2018

«Άκυρο» στο συνέδριο του Ποταμιού έριξε ο Ψαριανός – «Μίνι» κόντρα με Μαυρωτά





Πλησιάζει προς την έξοδο ο Ψαριανός;

Δήλωσε πως είναι εκτός του Κινήματος Αλλαγής πριν καν αποχωρήσει συντεταγμένα το κόμμα του, ενώ, πλέον, φαίνεται να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην έξοδο από το Ποτάμι....

Ο λόγος για τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος συνεχίζει τις επικριτικές αναρτήσεις στο Twitter για τον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη, στον οποίο μάλιστα καταλογίζει πως έχει «σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής».

«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής.
Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει.
Ενώ ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση», έγραψε στο Twitter ο κ. Ψαριανός, με τον -προς το παρόν τουλάχιστον- «σύντροφό» του, Γιώργο Μαυρωτά, να παρεμβαίνει, σχολιάζοντας:

«Έχεις αρχίσει να λες τα SOS για το συνέδριο του Οκτωβρίου με τα περί στρατηγικής 🙂
Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μόνο 2 κατευθύνσεις. Υπάρχει και η κατεύθυνση του προοδευτικού κέντρου, χωρίς ετεροπροσδιορισμούς, με βάση τις αρχές μας, όπως πολλάκις έχουμε συζητήσει. Εγώ εκεί κοιτάω».
Ωστόσο, από τα σχόλια Μαυρωτά δεν φαίνεται να πολυπείστηκε ο κ. Ψαριανός, ο οποίος έκανε λόγο περί ύπαρξης σχεδίου που προβλέπει διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ:
«Γιώργο μου, ας αφήσουμε τις σοφιστείες… 
Το σχέδιο είναι “προσέγγιση και διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ”.
Αυτο το σχεδιο, αν το βλεπω καθαρα, εμενα ΔΕΝ με περιλαμβανει.
Δεν συνεργάζομαι με αυτούς που κήρυξαν τον ΔΙΧΑΣΜΟ και τ ω ρ α ζητούν συναίνεση. Με τους θαυμαστές του Μαδούρο».
Πριν καν μάλιστα προλάβει να απαντήσει ο κ. Μαυρωτάς, ο Γρηγόρης Ψαριανός επανήλθε με ένα ακόμη «τιτίβισμα», γνωστοποιώντας την πρόθεσή του να μην παραστεί στο επερχόμενο συνέδριο του Ποταμιού:
«2. Δεν ξέρω π ο ύ κοιτάζεις εσύ και αν υπάρχει, για το ποτάμι, αυτό που κοιτάζεις ή αυτό που στοχεύουν και επιδιώκουν άλλοι. Επίσης δεν ξέρω τι περιμένεις από “το Συνέδριο”, αλλά δεν θα είμαι εκεί, όπως και σχεδόν ο λ ο ι όσοι άλλοτε θα μετείχαν με ενθουσιασμό, όπως ξέρουμε».
«Δεν βλέπω τέτοιο σχέδιο για το Ποτάμι και το έχουμε πει σε όλους τους τόνους», απάντησε λακωνικά ο κ. Μαυρωτάς.


Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/akyro-sto-synedrio-toy-potamioy-erixe-o-psarianos-diadiktyakes-zymoseis-me-mayrota/#ixzz5LcPWqHYZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου