Παρασκευή, Ιουλίου 20, 2018

«Ανυπόμονος» για δεύτερη συνάντηση με Πούτιν δηλώνει ο Τραμπ- Τον προσκαλεί στην Ουάσινγκτον το φθινόπωρο





ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ προσκαλεί τον Πούτιν στην Ουάσινγκτον, το φθινόπωρο


Ανυπομονεί να ξαναβρεθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο πλαίσιο μιας «δεύτερης συνάντησης» μεταξύ τους, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιμένοντας παράλληλα στην άποψή του ότι η σύνοδος της Δευτέρας στο Ελσίνκι ήταν «πολύ επιτυχημένη»....


«Η σύνοδος με τη Ρωσία ήταν μια μεγάλη επιτυχία, όχι (όμως) για τον πραγματικού εχθρό του λαού, τα ΜΜΕ των «Ψευδών Ειδήσεων»», έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ, που δέχθηκε δριμεία κριτική ακόμα κι από το ίδιο το στρατόπεδό του για τις δηλώσεις του σχετικά με τον ρώσο ομόλογό του.

«Αναμένω με ανυπομονησία τη δεύτερη συνάντησή μας προκειμένου να μπορέσουμε να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε ορισμένα από τα πολλά πράγματα για τα οποία συζητήσαμε, μεταξύ αυτών το τέλος της τρομοκρατίας, την ασφάλεια για το Ισραήλ, την εξάπλωση των πυρηνικών, τις κυβερνοεπιθέσεις, το εμπόριο, την Ουκρανία, την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Κορέα και άλλα» πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος.





Στην Ουάσινγκτον αναμένεται να βρεθεί το φθινόπωρο ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά από πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, δήλωσε πως γίνονται συζητήσεις προκειμένου να προετοιμαστεί η επίσκεψη του Ρώσου πρόεδρου, το φθινόπωρο.

Ο Τραμπ ζήτησε από τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας, Μπόλτον, να προσκαλέσει τον Πούτιν στις ΗΠΑ.

«Στο Ελσίνκι, ο Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησε να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ των δύο επιτελείων για ζητήματα ασφαλείας. Ο πρόεδρος Τραμπ ζήτησε από τον Τζον Μπόλτον να προσκαλέσει τον πρόεδρο Πούτιν στην Ουάσινγκτον, το φθινόπωρο, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη», δήλωσε η Σάρα Σάντερς.




Πηγή: Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ προσκαλεί τον Πούτιν στην Ουάσινγκτον, το φθινόπωρο | iefimerida.gr







Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/kosmos/anypomonos-gia-deyteri-synantisi-me-poytin-dilonei-o-tramp/#ixzz5LiE4LA3j

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου