Κυριακή, Ιουλίου 15, 2018

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Junior – Φωτογραφίες από σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του




Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του μικρότερου γιου του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη και της Ελένης Κόκκαλη, Σωκράτη Κόκκαλη Junior, μόλις στα 34 χρόνια του. Σύμφωνα με το newsit Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα, στο οποίο, όμως, δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό.....Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του NewsIt.gr, ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή.

O Σωκράτης Κόκκαλης junior, ανδρώθηκε επιχειρηματικά, κυρίως στην Intralot, όπου είχε την ευκαιρία να θητεύσει δίπλα στον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, για πολλά χρόνια στενό συνεργάτη του πατέρα του. Ο «πιτσιρικάς», όπως συνήθιζαν να τον φωνάζουν, ασχολήθηκε το 2007 με την ανάπτυξη των αγορών, αλλά πήρε και… μαθήματα στον κλάδο των κατασκευών μέσω της ενασχόλησής του με την Intrakat.
Το 2010 μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αναμείχθηκαν περισσότερο ενεργά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

O Σωκράτης έκανε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει με την σύντροφό του Μαρία Τσούτσια στη Μύκονο τον Μάιο του 2016, αλλά και στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε αγώνα του Ολυμπιακού τον Δεκέμβριο του 2015.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου