Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2018

#Survivorgr Διαρροή: Αυτοί κερδίζουν το τελευταίο αγώνισμα και αυτό είναι το απίθανο έπαθλο!







Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Όλο αυτό σήμερα τελειώνει! Μπορεί να σας...
αποχαιρετήσαμε χτες, όμως ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή του Survivor που κρατούσε για έκπληξη το σημερινό επεισόδιο! Μπορεί να είχε διαρρεύσει προς τα έξω πως χτες έπεφτε η αυλαία από τον Άγιο Δομίνικο, όμως φαίνεται πως αυτό θα συμβεί σήμερα!


Καταρχάς, απόψε θα έχουμε και την ψηφοφορία ανάμεσα στην Βιργινία και την Κατερίνα σχετικά με το ποιος παίκτης θέλετε να περάσει στον ημιτελικό! Πριν από αυτό όμως θα έχουμε ένα ακόμα αγώνισμα με τρομερό έπαθλο! Ποιο θα είναι αυτό; Προσοχή, το Athensmagazine.gr δεν είναι σε θέση να γνωρίζει, αφού η παραγωγή το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, όμως θα κάνουμε μια υπόθεση με μεγάλο ρίσκο σύμφωνα με μια φήμη που είχε κυκλοφορήσει και σας την είχαμε παρουσιάσει και πριν μια εβδομάδα!

Πέρσι οι νικητές του αντίστοιχου επάθλου πριν γυρίσουν στην Ελλάδα έκαναν ένα σύντομο ταξίδι στην Κούβα! Συγκεκριμένα οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος ταξίδεψαν στην Κούβα και έζησαν από κοντά αυτή την μοναδική εμπειρία πριν την οριστική τους επιστροφή στα πάτρια εδάφη! Επομένως κάτι αντίστοιχο θα έχουμε και φέτος, όμως θα πάρουμε το ρίσκο να σας πούμε πως πιθανότατα ίσως το ταξίδι αυτό είναι προς... Ρωσία μεριά!

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη στο διαδίκτυο που ήθελε δύο παίκτες, κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, να κάνουνε μια στάση στην Ρωσία για να απολαύσουν ως έπαθλο έναν αγώνα Μουντιάλ! Οπότε δεν αποκλείουμε να είναι αυτό το έπαθλο, αν και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού αν ήταν κάτι τέτοιο πιστεύουμε πως θα το παρουσίαζαν και μέσω του trailer! Παρόλα αυτά εμείς έχουμε την υποχρέωση να σας το μεταφέρουμε!




Πάμε τώρα παρακάτω! Ποιος κερδίζει σήμερα;

Το Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ από τον Άγιο Δομίνικο και σας το μεταφέρει! Το σημερινό αγώνισμα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό με πολύ επαφή με το νερό και η αντοχή και η ταχύτητα να παίζει μεγάλο ρόλο! Έχουμε παρατηρήσει ότι σε αγώνες που υπάρχει αρκετή... πισίνα η Μελίνα υστερεί, άρα θα δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στην Κατερίνα, η οποία μαζί με τον Ηλία είναι τα δύο φαβορί για απόψε!

Όταν έχουμε σίγουρη διαρροή φυσικά θα σας την μεταφέρουμε αμέσως! Προς το παρόν δείτε εικόνες από το σημερινό αγώνισμα!


Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας μεταφέρει σίγουρη διαρροή με νικητή και έπαθλο!
Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου