Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 26, 2018

Καιρός: “Έφυγε” λόγω αέρα η σκεπή από δημοτικό σχολείο στο Καματερό (BINTEO)




Οι ισχυρότατοι άνεμοι που έφερε ο “Ξενοφών” ξεκόλλησαν μέρος από τη σκεπή στο 2ο δημοτικό σχολείο στο Καματερό. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, το σχολείο λειτουργεί σήμερα κανονικά, ωστόσο ίσως χρειαστεί να γίνει διακοπή των μαθημάτων για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ευτυχώς οι μαθητές και οι δάσκαλοι στο 2ο δημοτικό σχολείο στο Καματερό είχαν αρχίσει να μπαίνουν στις τάξεις όταν αποκολλήθηκε μέρος της σκεπής από τον αέρα και έτσι δεν υπήρξε τραυματισμός...


Υπήρχαν όμως κάποιοι μαθητές στο προαύλιο και θα μπορούσε να συμβεί κάτι κακό, λέει μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πατέρας μιας μαθήτριας. Όπως περιέγραψε τα τμήματα που αποκολλήθηκαν είναι τμήματα μόνωσης τα οποία θα έπρεπε να απομακρυνθούν ή να επισκευαστούν καθώς το σχήμα τους είχε αλλοιωθεί.


Στην εικόνα που προέβαλε ο ΣΚΑΪ φαίνονται τμήματα από τη σκεπή να έχουν αποκολληθεί και να έχουν πέσει στο πλάι του σχολείου.








Ευτυχώς, από καθαρή τύχη, όπως περιέγραψε ο πατέρας της μαθήτριας, κανείς δεν βρισκόταν στο σημείο εκείνη την ώρα και έτσι δεν υπήρξαν τραυματισμοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου