Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2018

Συγκινεί η οικογένεια του Μπακάρι που δολοφονήθηκε στον Λαγανά – Έτσι κρατούν ζωντανή τη μνήμη του (εικόνες)





Η οικογένεια Χέντερσον, που η δολοφονία του γιού της Μπακάρι τον Ιουλίου 2017 στον Λαγανά Ζακύνθου τους σημάδεψε για πάντα έχει τον δικό της τρόπο για να κρατήσει άσβεστη την μνήμη του 22χρονου...


Είναι ένα αντικείμενο που δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει εύκολα, ωστόσο, αν το προσέξεις θα διαπιστώσεις πως το φορά κάθε μέλος της και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24,πρόκεται για ένα βραχιολάκι, σε μωβ χρώμα ( το αγαπημένο χρώμα του 22χρονου Μπακάρι) που φορούν στο χέρι τους τα μέλη της οικογένειας, όπου αναγράφεται το όνομά του, η ημερομηνία της δολοφονίας του, αλλά και η φράση “εις μνήμην”.



Μάλιστα η μητέρα του αδικοχαμένου νέου Τζιλ, μόλις βρέθηκε στην Πάτρα και συναντήθηκε με τον συζυγό της Φίλμπερτ (που έχει μάθει να σώζει ζωές, καθώς είναι επαγγελματίας ναυγοσώστης) με τους δικηγόρους, που θα αναλάβουν και την εκπροσώπησή τους στην πολύκροτη δίκη, χάρισε σε όλους τους το μωβ βραχιολάκι που φορούν από εκείνη την στιγμή.



Υπενθυμίζεται πως η δίκη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών που ξεκίνησε την Παρασκευή διακόπηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: tempo24.gr



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/ellada/sygkinei-i-oikogeneia-toy-mpakari-poy-dolofonithike-ston-lagana-etsi-kratoyn-zontani-ti-mnimi-toy-eikones/#ixzz5Rs04DEVa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου