Τετάρτη, Οκτωβρίου 17, 2018

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο «εκλεκτός» της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης





Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωση

Στη Θεσσαλονίκη είναι στραμμένα τα «γαλάζια βλέμματα» τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να βρεθεί ο «εκλεκτός» της ΝΔ για τη δημαρχία της συμπρωτεύουσας με τις σχετικές πληροφορίες να συγκλίνουν στο πρόσωπο ενός εν ενεργεία τοπικού άρχοντα άλλου δήμου...


Αναλυτικότερα, μετά την εύρεση της «χρυσής» τομής για το λεκανοπέδιο Αττικής με τον Γιώργο Πατούλη να μετακινείται στην Περιφέρεια αφήνοντας ελεύθερο το «γήπεδο» στον δήμο Αθηναίων για τον Κώστα Μπακογιάννη, παρέμενε ως «αγκάθι» η επιλογή της Πειραιώς για το πρόσωπο που θα αναλάμβανε να διεκδικήσει τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, υπόθεση η οποία ωστόσο φαίνεται να ξεκαθαρίζει σύντομα.

Ο λόγος για τον δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, ο οποίος φέρεται να συγκεντρώνει τους περισσότερους «πόντους» για το «γαλάζιο χρίσμα» στη διεκδίκηση της δημαρχίας της συμπρωτεύουσας.

Το όνομά του δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε στο «τραπέζι» στην Πειραιώς. Ωστόσο, αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε και συνάντηση μεταξύ του κ. Καϊτεζίδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας βολιδοσκοπήθηκε για τις διαθέσεις του και εμφανίστηκε θετικός αν και ζήτησε λίγες ημέρες διορία.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τη ΝΔ, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν «καραμπόλες» με άλλα «γαλάζια» στελέχη που έχουν κατά καιρούς εκδηλώσει τον ενδιαφέρον τους για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά στον χρονικό ορίζοντα της ανακοίνωσης, πιθανότερη ημερομηνία φαίνεται να είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, όταν και ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Αποστόλης Κρέτσης



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/ignatios-kaitezidis-o-eklektos-tis-nd-gia-ton-dimo-thessalonikis/#ixzz5UAZbeICS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου