Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2018

Ντροπή! Αν υπάρχει ελληνικό κράτος αυτοί πρέπει να φυλακιστούν και να διωχθούν από τη χώρα

 


Κατσαπλιάδες εντός ελληνικού εδάφους θέλουν «Μακεδονική» γλώσσα και αναγνώριση της δήθεν Μακεδονικής μειονότητας. Στο συνέδριο που πραγματοποίησε το Ουράνιο Τόξο στο Ξυνό Νερό της Φλώρινας χθες συνέβησαν απίστευτα πράγματα και ακούστηκαν θέσεις που ένα οργανωμένο και σοβαρό κράτος δεν θα επέτρεπε σε καμιά περίπτωση να ακουστούν.


Αντί να έχει απαγορευτεί η διοργάνωση μιας αντισυνταγματικής εκδήλωσης που αμφισβητεί τα εθνικά σύνορα η κυβέρνηση των Πρεσπών έστειλε δυνάμεις καταστολής να προστατεύσουν μια χούφτα από ανεκδιήγητους χρηματοδοτούμενους κάφρους που αυτοπροσδιορίζονται ως μακεδονική εθνότητα μέσα στην Μακεδονία.


Πολλοί το βρίσκουν αστείο πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, δηλαδή αναγνώριση της δήθεν «Μακεδονικής» μειονότητας στην Μακεδονία μας.


Ο Ζάεφ, αν και δεσμευμένος από το κατάπτυστο Προσύμφωνο των Πρεσπών να αλλάξει όλα τα επεκτατικά στοιχεία από το Σύνταγμα των Σκοπίων, αρνείται να αλλάξει το άρθρο 49 (αρνείται να αλλάξει και το άρθρο 36, αλλά τώρα θα σας αναφέρουμε το άρθρο 49 γιατί είναι συνδεδεμένο με τα σχέδια του Ουράνιου Τόξου).


Εδώ το άρθρο 49 στην αγγλική:


Article 49


The Republic cares for the status and rights of those persons belonging to the Macedonian people in neighbouring countries, as well as Macedonian expatriates, assists their cultural development and promotes links with them. The Republic cares for the cultural, economic and social rights of the citizens of the Republic abroad.


Μετάφραση


Άρθρο 49


Η Δημοκρατία φροντίζει για την κατάσταση και τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν στον μακεδονικό λαό στις γειτονικές χώρες, καθώς και των Μακεδόνων ομογενών, βοηθά την πολιτιστική τους ανάπτυξη και προωθεί τους δεσμούς με αυτούς. Η Δημοκρατία φροντίζει για τα πολιτιστικά, οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών της Δημοκρατίας.


Αντιλαμβάνεται κανείς που αποσκοπούν όλα αυτά και ποιός είναι ο τελικός στόχος. Περιμένουμε από την Ελληνική κυβέρνηση από το Υπουργείο των Εξωτερικών από τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου να τοποθετηθούν πάνω σε αυτό το σοβαρότατο ζήτημα που αποτελεί εστία εθνικού ολέθρου.


Πηγή: otavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου