Παρασκευή, Ιανουαρίου 11, 2019

«Στον αέρα» η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου λόγω «εμπλοκής στην ΠΓΔΜ»




Προς αναβολή το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου
«Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην ΠΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», τα λόγια του κ. Καμμένου
Ανέφερε ότι δεν μπορεί να γίνει η συνάντηση βασισμένη σε σενάρια
Σημείωσε ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα
Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ


Πιθανό σενάριο είναι πλέον η αναβολή του σημερινού κρίσιμου τετ α τετ με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως ανέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αποδίδοντάς την αναβολή αυτή στην εμπλοκή στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

«Υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια. Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντησή μας» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στους δημοσιογράφους στη Βουλή,ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ραντεβού των δύο αντρών βρίσκεται «πλέον στον αέρα».

«Μέχρι να αρθεί η εμπλοκή που υπάρχει στην ΠΓΔΜ είπαμε να αναβάλουμε τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.


Ταυτόχρονα ο κ.Καμμένος ερωτηθείς για την εμπλοκή που, όπως είπε, υπάρχει στα Σκόπια, ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πάμε σε συνάντηση με σενάρια σημειώνοντας ότι είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ

Την ίδια στιγμή, με καθυστέρηση σχεδόν μιας ώρας ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Η καθυστέρηση οφείλεται στην παρουσία του επικεφαλής των ΑΝΕΛ στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εθνικής Άμυνας- Εξωτερικών Υποθέσεων και Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής.

Σημειώνεται ότι από τη συνεδρίαση απουσιάζει η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, η οποία βρίσκεται σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό.




Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/politiki/anavalletai-i-synantisi-tsipra-kammenoy/#ixzz5cIhx9m9r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου