Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2019

Του μπουρνουζιού απέναντι...




Προσέξτε τα βλέμματα. Γεμάτα υποδόρια οργή και θεληματική επιθυμία. Κάποιοι ίσως τα χαρακτήριζαν αρρενωπά, προσωπικά πάλι θα...
έλεγα πως προδίδουν αρχή πρεσβυωπίας.

Οπως και νά 'χει, αυτά τα δύο βλέμματα διασταυρώθηκαν σήμερα, ανήμερα των Φώτων, στη Στυλίδα. Ο ένας με κοστούμι και γραβάτα. Ο άλλος, με μπoυρνουζοπετσέτα και... ξυπόλυτος! Μού 'ρθε λιγοθυμιά. Οταν δε ο Γκλέτσος ως αρχαίος μπουρνουζοέλλην άρχισε να φωνάζει «Φύγε κάτω! Φύγε κάτω!», εκεί πια τερμάτισα.

Νόμιζα ότι οι Αδωνις και Λοβέρδος στη Βουλή είχαν φτάσει στο απόγειό του αυτό που ονομάζουμε «πολιτικό λόγο». Κι όμως, ο Απόστολος μπορεί ακόμα καλύτερα! Για λόγο που ο ίδιος ξέρει (δεν μπορεί, κάποιο λόγο θά 'χει) ο Απόστολος Γκλέτσος άρχισε να φωνάζει στον Δημήτρη Κατσικονούρη να κατέβει από την εξέδρα των επισήμων μάλλον, που ήταν και ο ίδιος, αφού είχε βουτήξει στα νερά της Στυλίδας για το καλό της μέρας.

Τώρα θα μου πεις, ποιος είναι ο Δημήτρης Κατσικονύρης; Μετά από την Τιμισοάρα, μάθαμε και τον Κατσικονούρη. Υποψήφιος βουλευτλης με τη Ν.Δ. το 2015 ήταν και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να είναι και στο ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Με απλά λόγια, είναι αυτό που λέμε «τοπικός παράγων».

Ε, αυτόν τον τοπικό παράγοντα πρόγκηξε ο Απόστολος εν αδαμιαία περιβολή και εν πολλή υγρασία. Ξαναλέμε, τον λόγο δεν τον ξέρουμε. Αλλά κάτι μέσα μας μάς λέει ότι μπορεί νά 'χει και τα δίκια του ο δήμαρχος. Εστω και αν επιλέγει να τα διεκδικεί άλλοτε με μπουρνούζι, άλλοτε με μπουλντόζα και άλλοτε σε τηλεοπτικές εκπομπές αμφιβόλου ποιότητας... Ω καιροί, ω (πολιτικά) ήθη!





ΝΟ. ΡΑ.

Παρασκήνια

efsyn.gr

nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου