Σάββατο, Ιανουαρίου 12, 2019

Κυρανάκης: Δεν είναι εκφοβισμός τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές, είναι υποχρέωση




Μια περίεργη αντίληψη για τη λειτουργία της Δημοκρατίας

Μια απίστευτη δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου, Κώστα Κυρανάκη, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε σχέση με το πώς αντιτωπίζει η Ν.Δ. το μπαράζ απειλητικών μηνυμάτων.,. κατά βουλευτών και στελεχών της συμπολίτευσης που δήλωσαν ότι θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κώστας Κυρανάκης υποστήριξε ότι είναι “υποχρέωση” και όχι εκφοβισμός” τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές προκειμένου να μην υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.


Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. μιλώντας στο ραδιόφωνο “News247” είπε ότι “το να παίρνει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος στα πολιτικά γραφεία δεν είναι εκφοβισμός, είναι απλά δικαίωμα, είναι υποχρέωση”, διευκρινίζοντας ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του μηνύματος που κυκλοφόρησε.


“Επί της αρχής όμως”, πρόσθεσε, “το να ζητά ένας ψηφοφόρος από τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του να μην ψηφίσει κάτι, είναι συνταγματική του υποχρέωση. Οι πολιτικοί έχουμε υποχρέωση να ακούμε τον λαό”.

Μπορεί η Ν.Δ. να μην εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να πάρει θέση για σχέδιο τρομοκράτησης βουλευτών και στελεχών της συμπολίτευσης, αλλά η δήλωση Κυρανάκη είναι απολύτως διαφωτιστική. Είναι πραγματικά απορίας άξιον το πώς αντιλαμβάνεται η αξιωματική αντιπολίτευση τη λειτουργία της Δημοκρατίας, όταν στελέχη της προτρέπουν σε επιθετικές ενέργεις κατά βουλευτών και οι εκπρόσωποι της τους καλύπτουν.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/kyranakis-den-einai-ekfovismos-ta-tilefonimata-se-voyleytes-einai-ypochreosi/#ixzz5cOtdv3E3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου