Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2019

Ο δικηγόρος της Ρίας Αντωνίου στο TLIFE: «Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της»- Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής






Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών για την καταγγελία της Ρίας Αντωνίου ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σύντροφο της Χρήστο Ψωμόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το γνωστό μοντέλο μετέβη στις 11:30 το πρωί της Τρίτης (15/1), δηλαδή δύο ημέρες μετά την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και, όπως διαπιστώθηκε από την εξέτασή της, φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και τα χέρια. Επιπλέον, ο ιατροδικαστής εντόπισε ότι φέρει ορισμένες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.





Κατά την εξέταση, μάλιστα, ελήφθη κολπικό επίχρισμα το οποίο θα εξεταστεί αν φέρει ίχνη DNA του Χρήστου Ψωμόπουλου. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν θα μπορεί να αποτελέσει στοιχείο, καθώς είναι παραδεκτό και από τις δύο πλευρές ότι διατηρούσαν επί μήνες ερωτική σχέση.



Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές

Το πανύψηλο μοντέλο είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι η συζήτηση για διακοπή της σχέσης τους κατέληξε στον ξυλοδαρμό και τον βιασμό της, ώσπου κατάφερε να φύγει από το δωμάτιο ξενοδοχείου και να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Από την πλευρά του, ο 39χρονος επιχειρηματίας δίνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση,υποστηρίζοντας ότι κίνητρο της 30χρονης πρώην συντρόφου του είναι η εκδίκηση και αρνείται τα περί βιασμού. Μάλιστα, όπως έχει προαναγγείλει, αναμένεται τις επόμενες μέρες να προσκομίσει αποδεικτικό υλικό και από κάμερες για την αθωότητά του. Τέλος, σημειώνεται ότι συνήγορος της Ρίας Αντωνίου, ανέλαβε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.



Ο δικηγόρος της Ρίας Αντωνίου στο TLIFE: «Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της»






Σάλο έχει προκαλέσεις εδώ και λίγες μέρες η καταγγελία του γνωστού μοντέλου Ρίας Αντωνίου ότι ο επιχειρηματίας σύντροφός της την βίασε. Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων όπου και κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι μετά από έντονη συζήτηση περί χωρισμού τους υπήρξε ξυλοδαρμός και βιασμός, κάτι που ο επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος, αρνείται λέγοντας πως είναι διατεθειμένος να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωόητά του. Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή η Ρία Αντωνίου φέρει εμφανείς κακώσεις στο πρόσωπο και στα χέρια ενώ κάνει και λόγο και για ύπαρξη ρήξεων στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν ήταν πρόσφατες.

Ο δικηγόρος του μοντέλου Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε πριν λίγο την εξής δήλωση στο TLIFE: «Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου»



Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος με γραπτή δήλωσή του του στο site Νewsbomb αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την κυρία που κατήγγειλε αναληθώς τα όσα είπε σε Αρχές και ΜΜΕ διατηρούσα μια πλήρη συναισθηματική συναινετική απ’όλες τις απόψεις σχέση , με τις μικροεντάσεις ζήλιας που έχουν τα ζευγάρια. Προχθές εν μέσω προσωπικών μας στιγμών είχαμε μια τέτοια ατυχή ανόητη ένταση την οποία θεώρησα λήξασα. Δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό λόγο, η εν λόγω προέβη σε αναληθή καταγγελία «βιασμού » εις βάρος μου. Εκτός του ότι έπεσα από τα σύννεφα, θλίβομαι για την κακή της επιλογή και τους κακούς συμβούλους που έχει. Φυσικά σας μιλάω ως ελεύθερος και όχι ως συλληφθείς μιας και επισήμως δεν έχω λάβει κάποια Κλήση ή κατηγορητήριο.
Θέλω να πιστεύω πως η κυρία , θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, ενώ προτίθεμαι να την συγχωρήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου