Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019

Ο Βαρουφάκης μίλησε: Ίδια μέρα Εθνικές και Ευρωεκλογές VIDEO





Οι πρόωρες εκλογές είναι σαν την υποτίμηση του νομίσματος. Ποτέ δεν την προαναγγέλλεις


«Μπορεί και να σφάλλω, αλλά θεωρώ ότι δεν σφάλλω. Οι Εθνικές εκλογές θα γίνουν ίδια μέρα με τις Ευρωεκλογές». Τάδε έφη ο Γιάνης Βαρουφάκης επιχειρηματολογώντας υπέρ της πιθανότητας οι Εθνικές εκλογές να γίνουν πρόωρα, μέσα στον Μάιο.

Σε συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο πρώην υπουργός Οικονομικών αφού αναφέρθηκε στις δηλώσεις Δραγασάκη και το τι θα σημάνει μία ενδεχόμενη νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, υποστήριξε ότι οι Εθνικές εκλογές θα είναι πρόωρες και θα γίνουν τον προσεχή Μάιο, την ίδια μέρα με τις Ευρωεκλογές, στις οποίες θα είναι και υποψήφιος με το ΜέΡΑ25, στο ψηφοδέλτιο της Γερμανίας.

Όταν δε ρωτήθηκε για το ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να ισχυρίζεται ότι οι εκλογές θα γίνουν με τη λήξη της τετραετίας, το προσεχές φθινόπωρο, απάντησε αποστομωτικά: Ο κύριος Τσίπρας προφανώς επιμένει για τον Οκτώβρη. Είναι σαν την υποτίμηση του νομίσματος, ποτέ δεν προαναγγέλλεις ότι θα κάνεις εκλογές, το κρατάς για να το πεις την ώρα που θα το πεις.
Το απόσπασμα στο 10.34.



Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-varoyfakis-milise-idia-mera-ethnikes-kai-eyroekloges/#ixzz5fEMYja9p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου