Τρίτη, Μαρτίου 12, 2019

Ούτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν έκανε έτσι!...




Είναι κάποιες times που σαστίζει και το πληκτρολόγιο. Όταν η βλακεία ξεχειλίζει! Και καταβάλεις προσπάθεια να αποτυπώσεις σε λέξεις το υπέρτατο χάος ανοησίας! Κάντε...
watch εδώ (για όνομα) φωτο που μοιράζει στα ΜΜΕ ο wanna be νέος δήμαρχος της έρμης Athens, Νάσος Ηλιόπουλος. Να βγαίνει μέσα από ένα κουλούρι! Ρε guys λυπηθείτε μας!

Είναι δυνατόν; Τόση βλακεία; Από κουλούρι;! Να ποζάρει στο σουσάμι με το (αυτό μας μάρανε) μαύρο νύχι νεανίλας; Ρε guys αν αυτό είναι το καινούργιο σας και η φρεσκαδούρα, όχι ρε φέρτε μας τους σκελετούς να μας διοικήσουνε, τους προτιμάμε!

Ό,τι να ναι εντελώς! Αχταρμας! Και κουλούρι Θεσσαλονίκης δηλαδή! Την επομένη να μας βγει και από καμιά τρύπα από κασέρι και να κάνει και κανά ντιμπέιτ για το αν θα λέμε το σουβλάκι – σουβλάκι, καλαμάκι ή τυλιχτό! Να την κάψουμε τη φλάντζα completely πατριώτη!

Α και εύγε βρε και εδώ στο Enimerosi24 που τον εκθειάζατε προ ημερών για την καμπάνια του και την ευφυΐα (μα το κουλούρι Jesus δηλαδή!) των επικοινωνιολόγων του… Και πριν στεγνώσει το μελάνι, βγαίνει μέσα από το σουσάμι! Να καμαρώνει σαν τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, τη Ζωή Λάσκαρη, τη Ρένα Βλαχοπούλου! Ουστ!

"Opinions" της Γιώτας Δημητρακοπούλου(enimerosi24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου