Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019

Ευρωεκλογές: Τα «ορφανά» των επωνύμων στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ


Την κατάσταση απελπισίας στην οποία έχει περιέλθει ο Αλέξης Τσίπρας, αποκαλύπτει η
σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί για καταξιωμένες προσωπικότητες, με σημείο αναφοράς, στην κοινωνία, εμφανίζονται ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές, τα «ορφανά» των επωνύμων.


Η κόρη του συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου, Άννα Τσάτσου-Παπαδημητρίου, εχρίσθη υποψήφια, αποκλειστικά και μόνο λόγω επωνύμου και επειδή οι προσωπικότητες που προέρχονταν από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, αρνήθηκαν τη συναλλαγή που τους πρότεινε το Μαξίμου.

Υποψήφια είναι και η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, η οποία εμφανίζει ως μοναδικό προσόν, τις περίεργες αντιλήψεις που διατυπώνει για την τρομοκρατία. Προφανώς, το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι επικοινωνιακή στήριξη στους κρατούμενους της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και στους Πυρήνες της Φωτιάς.

Επειδή, κανένας πραγματικός Αριστερός δεν δέχτηκε να δώσει άλλοθι στον Αλέξη Τσίπρα, το Μαξίμου κατέφυγε στα γνωστά τεχνάσματα, ορίζοντας υποψήφιο τον γιο του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ, Νίκου Πλουμπίδη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε, επίσης, να επιβραβεύσει τους Αφγανούς μετανάστες στην Ελλάδα, τοποθετώντας στο ευρωψηφοδέλτιο, τον Γιόνους Μουχαμαντί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου