Παρασκευή, Μαρτίου 01, 2019

ΣΚΑΪ: Ραγδαίες εξελίξεις με το #PowerofLovegr στο κανάλι του Φαλήρου- Όλες οι εξελίξεις





Εκ νέου αλλαγές έρχονται στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, Power of Love. Το κανάλι το Φαλήρου αλλάζει ώρα στο Gala της Κυριακής μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.


Η μετακίνηση Παπαδόπουλου δημιούργησε κενό την Παρασκευή



Η μετακίνηση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, στη βραδυνή ζώνη του Σαββάτου, δημιουργεί κενό στο πρόγραμμα της Παρασκευής, μάλιστα σε ώρα υψηλής τηλεθέασης.

Έτσι αποφασίστηκε από τον ΣΚΑΪ, το Gala του Power of Love να μεταφερθεί, από το μεσημέρι της Κυριακής, στις 21:00 την Παρασκευή. Να σημειώσουμε ότι αυτός ήταν και ο αρχικός σχεδιασμός του καναλιού.

Μάλιστα, αυτή η αλλαγή θα εφαρμοστεί άμεσα, αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου.

Μένει να δούμε η συγκεκριμένη επιλογή θα αποδειχτεί σωστή για το κανάλι του Φαλήρου που σίγουρα θα θέλει να δει τα νούμερα της τηλεθέασής του να ανεβαίνουν, ώστε να μην αναγκαστεί να προβεί σε άλλες αλλαγές.


Power of Love: Αυτός είναι ο παίκτης που έχει γράψει ερωτικό μυθιστόρημα

Power of Love: Η Μαρία Μπακοδήμου προχώρησε σε μια αποκάλυψη στο σημερινό επεισόδιο όταν επισκέφτηκε με τον Μικέ το σπίτι των αγοριών. Όπως είπε η παρουσιάστρια του ριάλιτι που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ, ένας από την παρέα των αγοριών είναι συγγραφέας και έχει γράψει ένα ερωτικό μυθιστόρημα.
Τύφλα να’χει ο … Ντάνος

Ο συγγραφέας δεν είναι άλλος από τον Φάνο ο οποίος φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη της Άννας. Αρχικά δεν ήθελε να πει πολλά για το βιβλίο του, το οποίο έχει ολοκληρώσει ,αλλά η Μαρία Μπακοδήμου τον πίεσε για να μάθει το κοινό περισσότερες λεπτομέρειες.

Μια μεγάλη ιστορία αγάπης

Ο Φάνος στην ουσία έχει γράψει ένα μυθιστόρημα το οποίο είναι σχεδόν αυτοβιογραφικό. Κεντρική ηρωίδα είναι μια Ιταλίδα η οποία πρόκειται για έναν μεγάλο του έρωτα από τα παλιά.


Power of Love: Ποια εισέβαλε στο σπίτι των αγοριών και «όρμηξε» στον Bill (video)

Power of Love: Tα κορίτσια προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τα αγόρια στο σημερινό επεισόδιο. Αρχικά στο σπίτι εισέβαλε η Νέρτζη για να τους κάνει μια φάρσα την οποία την βρήκαν πολύ διασκεδαστική. Μετά όμως τα πράγματα «αγρίεψαν».
«Το έριξαν στην πλάκα»

Τόσο τα κορίτσια όσο τα αγόρια όπως όλα δείχνουν προσπαθούν να βρουν τρόπους να περνούν την ώρα τους ευχάριστα. Στο σημερινό επεισόδιο προσπαθούν να κάνουν φάρσες ο ένας στον άλλον. Η Νέρτζη έκανε μια μικρή φαρσούλα την οποία τα αγόρια βρήκαν διασκεδαστική και τα κορίτσια… ξεκαρδιστική… Αργότερα όμως σκέφτηκε ότι αυτό που τους έκανε δεν ήταν αρκετά «χοντρό».
«Θα κάτσω σε αυτόν που μου αρέσει»

Τελικά λίγο αργότερα, διάλεξαν μια κοπέλα να πάει δίπλα και να καθίσει σε εκείνο το αγόρι που πρόκειται για την «δεύτερη επιλογή της» και να τον φιλήσει.

Ποια ήταν αυτή που εισέβαλε στο σπίτι και σε ποιον «όρμηξε»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου