Παρασκευή, Απριλίου 26, 2019

Πως οι αστυνομικοί "έσπασαν" τον Ορέστη - Ομολόγησε 7 φόνους και η φρίκη... συνεχίζεται (photos-video)





Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από Φιλιππινέζες


Έτσι "έσπασε" ο "Ορέστης" και ομολόγησε κι άλλα εγκλήματα. Επτά συνολικά (μέχρι τώρα) τα θύματά του, μεταξύ αυτών δύο ανήλικες. "Παγώνουν" όλες οι πληρωμές προς τον 35χρονο στρατιωτικό.

Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη ο 35χρονος «Ορέστης», ο serial killer ο οποίος έχει σοκάρει την Κύπρο και όχι μόνο με τις δολοφονίες που έχει διαπράξει.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (25.04.2019) παραδέχθηκε ότι σκότωσε 7 πρόσωπα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (οι οποίες είναι κόρες δύο εκ των θυμάτων).


Πως «έσπασε»


Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes;


Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία.

Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρισαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικάσιμου.

Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα.


Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Βρέθηκε κι άλλο πτώμα


Νωρίτερα είχε βρεθεί το πτώμα μιας γυναίκας στο πεδίο βολής Ορούντας, μετά από δική του υπόδειξη.

Πλέον ο αριθμός των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου ανέρχεται στα επτά. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για Μarry Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, tην Arian Palanas Lozano, την Mαρικάρ Βαλντέζ, μία γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, και ακόμη μία γυναίκα και την κόρη της από τη Ρουμανία.

Έχουν παγώσει οι πληρωμές προς τον «Ορέστη»

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πηγές έχουν παγώσει όλες οι πληρωμές του 35χρονου Λοχαγού από το κράτος και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ώστε αυτός να μην έχει πρόσβαση στα διοικητικά καθήκοντα που είχε







Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του serial-killer στην Κύπρο.

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, Νίκος Μεταξάς, ομολόγησε επτά φόνους (πέντε γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια).



Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί οι σοροί των:

Μέρι Ρόουζ (Marry Rose) 38 ετών από τις Φιλιππίνες.

Άριαν Παλάνας (Arian Palanas), 28 ετών από τις Φιλιππίνες.

Μιας γυναίκας από το Νεπάλ ή την Ινδία (είναι το πτώμα που βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στο πεδίο βολής της Ορούντας).



Αναζητούνται οι σοροί των:

Σιέρα (Sierra), 6 ετών, κόρη της Μέρι Ρόουζ.

Μαρικάρ Βαλντέζ (Maricar Valdez), 31 ετών από τις Φιλιππίνες.

Της Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα (Livia Florentina Bunea), 36 ετών από την Ρουμανία και της 6χρονης κόρης της Ελένα Ναταλία Μπουνέα (Elena Natalia Bunea).








Μια αποκαλυπτική μαρτυρία από άνθρωπο που είχε επαγγελματική συνεργασία με τον «Ορέστη», έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων που πραγματοποιούν φορτωτικές σε ασιατικές χώρες, καθώς επίσης και καταστημάτων μεταφοράς χρημάτων στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο Στέλιος Πάναρης μίλησε στο sigmaLive.com και αποκάλυψε ότι ο «Ορέστης» είχε έρθει σε επαφή μαζί του, περί τα τέλη του 2016.



Ο Ορέστης, λοιπόν, αφού συστήθηκε ως ερασιτέχνης φωτογράφος, ανέφερε ότι θα ήθελε να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση/φεστιβάλ σε συνεργασία με το γραφείο του Στ. Πάναρη, στο οποίο θα συμμετείχαν γυναίκες από τις Φιλιππίνες και όχι μόνο.

Ο Ορέστης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο sigmalive o Στ. Πάναρης, ζήτησε σε μια απ’ τις συναντήσεις που είχε μαζί του, όπως του δώσει κινητά τηλέφωνα αλλά και facebook γυναικών απ’ τις Φιλιππίνες.

Σκοπός που ζήτησε αυτό το πράγμα ο Ορέστης ήταν για να διαχωρίσει ποιες γυναίκες θα μπορούσαν να φωτογραφηθούν απ’ τον ίδιο ερασιτεχνικά, ως μοντέλα.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον Ορέστη, ο τελευταίος ζητούσε ημίγυμνες φωτογραφίες των γυναικών, με τα εσώρουχα.

Ο Στ. Πάναρης ανέφερε στον Ορέστη ότι δεν ήθελε να του δώσει τέτοια στοιχεία, αφού επρόκειτο για προσωπικά δεδομένα.

Ο Ορέστης φαίνεται να έλεγε στα παραλίγο θύματά του ότι η πληρωμή για τις φωτογραφίσεις θα ανερχόταν στα 150 με 200 ευρώ.



Στις τρεις συνολικά συναντήσεις που είχε με τον Ορέστη ο Στ. Πάναρης, γινόταν εύκολα αντιληπτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ότι ο 35χρονος δεν ήταν άνθρωπος ο οποίος ενέπνεε εμπιστοσύνη.

Όπως αναφέρει στο sigmalive ο Στ. Πάναρης, ο Ορέστης δήλωνε φωτογράφος και όχι στρατιωτικός. Οι επισκέψεις του στο γραφείο του Στ. Πάναρη ολοκληρώθηκαν όταν του ζήτησε να προσκομίσει ταυτότητα και άλλα έγγραφα που πιστοποιούσαν το ποιος είναι.

Πλήρως συνειδητοποιημένος, ο Στ. Πάναρης δηλώνει στο sigmalive ότι γλίτωσαν κι άλλες από τα χέρια του Ορέστη, αφού όπως προκύπτει από τις διαδικτυακές συνομιλίες του 35χρονου, αυτός συνομιλούσε και με άλλες γυναίκες.

Από τα καταστήματα του Στ. Πάναρη είχαν περάσει και οι δολοφονηθείσες γυναίκες, όπως μας αναφέρει.

«Νέα Σελίδα»:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου