Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019

Αννίτα Πάνια: Η αλήθεια πίσω από τη δίωξη της δημοφιλούς παρουσιάστριας. Posted by kalinda




Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χθες μετά τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η Αννίτα Πάνια αναζητείται από τις Αρχές. Η γνωστή παρουσιάστρια αναζητείται μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον της εργαζόμενη του EPSILON για εξύβριση και απειλή.

Την περίμενε περιπολικό έξω από το στούντιο


Χθες μάλιστα (21/4/2019) έξω από το στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή «ANNITA Airlines» υπήρχε περιπολικό περιμένοντας την παρουσιάστρια για να τη συλλάβει με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Παρόλα αυτά η Αννίτα Πάνια, δεν παρουσιάστηκε και αναζητείται ακόμα από τις Αρχές.

Ποια έκανε τη μήνυση και γιατί;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μelas blog, μου η μήνυση δεν είναι από εργαζόμενη του σταθμού αλλά από εξωτερική συνεργάτιδα, η οποία συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό με εμπορική συμφωνία αλλά όχι με την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Εξώδικα και σε άλλα στελέχη του σταθμού

Σύμφωνα δε με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες εκτός από τη μήνυση στην παρουσιάστρια έχει στείλει εξώδικα και σε άλλα στελέχη του σταθμού που αποφάσισαν τη διακοπή της συνεργασίας.

Στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού δήλωσε στον Γρηγόρη Μελά, πως η Αννίτα δεν συνεργάζεται με την μηνύτρια τονίζοντάς πως ούτε την απείλησε, ούτε την εξύβρισε. Δεν επιβεβαιώθηκε ούτε διαψεύτηκε αν έχουν λάβει εξώδικα κι άλλα πρόσωπα του EPSILON.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου