Δευτέρα, Απριλίου 22, 2019

Αυτός ο άνδρας έγινε «τύφλα» στο μεθύσι και κοιμήθηκε σε… ένα ξένο σπίτι! (video)


Αποτέλεσμα εικόνας για «τύφλα» στο μεθύσι


Ένας νεαρός Σκωτσέζος κατάφερε αυτό που πολλοί λένε ως αστείο όταν έχουν πιει λίγο παραπάνω, όμως κυριολεκτικά δεν είναι και πολύ… πιθανό να συμβεί!

Ο συγκεκριμένος άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, πέρασε ένα βράδυ άγριου ξεφαντώματος στη Γλασκώβη. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος όταν θέλησε να μοιραστεί την ξεκαρδιστική ιστορία του στα social media, αποκοιμήθηκε… τύφλα μεθυσμένος σε έναν καναπέ, που νόμιζε ότι ήταν στο σπίτι του πάρτυ όπου είχε πάει.

Στην πραγματικότητα όμως, ο καναπές αυτός βρισκόταν… στο διπλανό σπίτι, οι ιδιοκτήτες του οποίου είχαν κάνει το λάθος να αφήσουν την πόρτα ξεκλείδωτη!

Όπως εξηγεί στο βίντεο, κάλεσε ένα ταξί για να φύγει από το σπίτι όπου γινόταν το πάρτυ. Αφού όμως ήταν μεθυσμένος, πέρασε η ώρα, δεν κατέβηκε και ο ταξιτζής έφυγε. Έτσι ο νεαρός Σκωτσέζος θέλησε να γυρίσει στο πάρτυ.

Όμως δεν αντιλήφθηκε πως… είχε μπει σε λάθος σπίτι!

Εκεί, πιστεύοντας ότι είναι στο σπίτι του φίλου του, προσπάθησε να φτιάξει κάτι να φάει και στην συνέχεια έπεσε ξερός για ύπνο στον καναπέ.

Όταν το πρωί ξύπνησαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, έπαθαν κυριολεκτικά σοκ, αντικρίζοντας έναν ξένο άνδρα στον καναπέ τους! Φυσικά του είπαν «Μα ποιος είσαι εσύ;».

Ευτυχώς, οι δύο φιλικοί ένοικοι του σπιτιού αποδείχθηκαν ιδιαίτερα φιλόξενοι, αφού μάλιστα όταν τους εξήγησε τι είχε συμβεί, του πρόσφεραν καφέ και τσιγάρο, δείχνοντας κατανόηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου