Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Χωρίς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ο ΣΚΑΙ λόγω του εμπάργκο




Μεγάλη ζημιά για το κανάλι που το έχει ρίξει στις δημοσκοπήσεις για να καλύψει το κενό…

Πόλεμο δημοσκοπήσεων θα έχουμε μέχρι την τελευταια ώρα που εκπνέει η προθεσμία για τη δημοσιοποίηση τους… Και όπως μαθαίνουμε ο ΣΚΑΙ αναμένεται να πρωτοστατήσει! Αφού εκτός της δημοσκόπησης που θα παρουσιάσει την Κυριακή το απόγευμα την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί θα φιλοξενούν το κοινό exit poll… Το κανάλι του Φαλήρου θα παρουσιάσει δημοσκόπηση και την Παρασκευή 24 Μαΐου! Και ευλόγως αναρωτιέται κανείς τι νόημα έχουν δυο δημοσκοπήσεις με διαφορά ένα 24ωρο και δεδομένου ότι την Κυριακή θα μιλήσει η κάλπη!

Η απάντηση μπορεί να μην είναι επαρκής, αλλά είναι απλή: διότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το εμπάργκο στο σταθμό που σημαίνει οτι ο ΣΚΑΙ κατεβαίνει στην τηλεοπτική μάχη – ειδικά της Κυριακής, τελείως άσφαιρος, χωρίς δηλαδή exit poll και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ! Για αυτό επιχειρεί να καλύψει το κενό με δημοσκοπήσεις!

Μοιραία λοιπόν το κανάλι θα βολευτεί με την Παπακώστα, τον Δανέλλη και δημοσιογράφους της “Αυγής”!

Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι η ζημιά για τον ΣΚΑΙ θα είναι τεράστια, αφού χωρίς εκπρόσωπο της κυβέρνησης δεν μπορεί να υπάρχει και αντίλογος, με πιθανή συνέπεια οι τηλεθεατές να του γυρίσουν την πλάτη προτιμώντας τους ανταγωνιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου