Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2019

Αυτόν τον τραμπούκο, τον Κυρανάκη, ποιος θα τον μαζέψει;...



Παραλίγο να πετάξει από την καρέκλα του τον Πεταλωτή...

Άρχισε να κόβει κεφάλια στην ΕΡΤ...

Ντελίριο. Τρόμαξαν οι τηλεθεατές. Το γράψαμε ήδη. Ούτε ο ίδιος ο Κυριάκος δεν θα μπορεί σε λίγο να μαζεύει τους τσοχανταραίους του.

Ένας έξαλλος Κυρανάκης έβγαλε το κινητό του κι προσπάθησε να το κολλήσει στο πρόσωπο του Πεταλωτή, όταν του θύμισε πως η ΝΔ είχε κλείσει νύχτα τη Βουλή για να...
παραγραφούν όχι μόνο το Βατοπέδι αλλά και άλλα σκάνδαλα της κυβέρνησής της.

Πυρ και μανία ο Κυρανάκης, σπρώχνοντας το κινητό του προς τον Πεταλωτή που τον κοιτούσε δικαιολογημένα με κάποιο φόβο, άρχισε να λέει:«Κοιτάχτε εδώ, κοιτάχτε εδώ. Αθωώθηκαν όλοι. Μην ακούτε τι λέει ο Πεταλωτής».

«Προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Τι πάει να πει Πεταλωτής; Θα λέτε κύριος Πεταλωτής».

«Το όνομά σας είναι» απάντησε με αυθάδεια ο Κυρανάκης για να πάρει νέα απάντηση «ναι, είναι το όνομά μου, αλλά κύριος Πεταλωτής».

Τελειώνοντας, το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από τον Σπύρο Χαριτάτο να επαναφέρει τον βουλευτή της ΝΔ στην τάξη και του θύμισε πως αυτό που έλεγε (ότι αθωώθηκαν όλοι) αφορούσε τα μη πολιτικά πρόσωπα. Οι πολιτικοί επειδή η ΝΔ έκλεισε τη Βουλή, δεν παραπέμφθηκαν ποτέ.

Και βεβαίως σωστά αθωώθηκαν τα μη πολιτικά πρόσωπα γιατί με ποιος προσπάθησαν να κάνουν τις ιερές ανταλλαγές αν όχι με πολιτικούς; Κι αφού οι πολιτικοί δεν παραπέμφθηκαν ποτέ, ήταν επόμενο το Δικαστήριο να τους απαλλάξει.

Ο Πεταλωτής μάλιστα του είπε: «Δεν τα ξέρετε αυτά; Είστε και δικηγόρος!».

Απολύσεις στην ΕΡΤ

Ο Κυρανάκης άρχισε να κόβει κεφάλια και στην ΕΡΤ. Είπε πως υπάρχει πλεονάζον προσωπικό και δε μπορεί το κράτος - εσείς δηλαδή όλοι, είπε κοιτάζοντας την κάμερα - να τους πληρώνει!

Στη συνέχεια έκανε κριτική για τα δελτία της ΕΡΤ. «Δεν είναι δελτία αυτά που βγάζετε», είπε στον Χαριτάτο. Κατά 90% κάνετε αγιογραφίες των πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ κι ό,τι περισσεύει διατίθεται για όλους τους άλλους».

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ζήτησε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοούσε κι αν έχει συγκεκριμένα ονόματα δημοσιογράφων να δώσει. Ο Κυρανάκης απέφυγε να απαντήσει. Οσον αφορά δε τις επαπειλούμενες απολύσεις, διευκρίνισε πως «οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

Ολους τους άλλους θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι...

Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου