Τετάρτη, Αυγούστου 21, 2019

Χρυσή Αυγή: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα σε Μιχαλολιάκο - Γερμενή...




Φασιστικά αλληλομαχαιρώματα: «Σφάζονται» Μιχαλολιάκος – Γερμενής για την ηγεσία
Αυτά καλό είναι να γίνονται


Η κατάσταση διάλυσης της Χρυσής Αυγής, μετά και την αποτυχία της να εισέλθει στη Βουλή, συνεχίζεται. Για την ακρίβεια γίνεται όλο και πιο έντονη, με τα αλληλοκαρφώματα να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα στα πάλαι ποτέ αγαπημένα μέλη της.

Αφού μία σειρά από προβεβλημένα μέλη της έχουν «πηδήξει από το καράβι»μετά τη συντριβή της στις εκλογές, ήρθε η ώρα και για το δημόσιο «ξεκατίνιασμα».

Πρωταγωνιστές ο αρχηγός του φασιστικού μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως «Καιάδας».

Η όλη δημόσια αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Μιχαλολιάκος έδωσε συνέντευξη στην Κυριακάτικη Δημοκρατία, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».
Η ατάκα αυτή «κέντρισε» τον Γερμενή, ο οποίος σχολίασε δημόσια με ένα tweet: Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας.
Σχολίασε μάλιστα και σε άλλο tweet:
Η απάντηση του Μιχαλολιάκου ήρθε και αυτή, κάνοντας λόγο για αχαριστία, κάνοντας quote μία φράση του Γκαίτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου