Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2019

Στην εντατική του Παίδων 14χρονη μετά από έκρηξη υγραερίου (video)




Tο 55-60% του κορμιού του κοριτσιού έχει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού – Το ατύχημα συνέβη στο χωριό Κολλίνες κοντά στην Τρίπολη


Ένα κορίτσι 14 ετών συνεχίσει να είναι διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», καθώς υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από έκρηξη υγραερίου στο χωριό Κολλίνες, που είναι κοντά στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «OPEN» την Πέμπτη (17/10) το βράδυ, έγινε έκρηξη υγραερίου, στη φιάλη που χρησιμοποιεί η οικογένεια για το μαγείρεμα και στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά στον χώρο. Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (16/10).

Είναι πιθανόν, το κορίτσι να προσπάθησε να ζεστάνει το φαγητό του, επιστρέφοντας από το σχολείο… Η 14χρονη μαζί με έναν ενήλικα που ήταν στο σπίτι, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο σπίτι.

Αρχικά η ανήλικη μεταφέρθηκε το απόγευμα (16:00) στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έχοντας στο σώμα της εκτεταμένα εγκαύματα. Συγκεκριμένα στο 55% με 60% του σώματός της. Αργότερα, κρίθηκε σκόπιμο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
(πληροφορίες από ethnos.gr, OPEN TV)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου